Колко струва да притежаваш автомобил
Re: Колко струва да притежаваш автомобил
-
Последна промяна от jims на Вто 10 юни 2025 12:29, променено общо 1 път.
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Тоя дето е правил статистиката ако не е евреин те па на!
разходите за кола са големи но сметни...
ходиш с автобус ... никоя не те ще - неудачник си ...
прави ти се секс , но си неудачник и прибягваш до прости*утки
за циганки минимум 20лв/ч в някоя градинка и когато свършваш ти ръкошляскат група тиинейджъри
за българки същата тарифа...
Имаш кола...
друго е
отиваш в Щутгарт има евтини селянки (селянията не е местожителство а манталитет)
голфа изпрегнат , кефат му се , без пари е , а метана е евтин....
спестяваш от тия 20 лева за ку*ви...
те тва е ....
колата си е необходимост...
а оди зариби неква кифла с такси...
за циганки минимум 20лв/ч в някоя градинка и когато свършваш ти ръкошляскат група тиинейджъри
Имаш кола...
друго е
отиваш в Щутгарт има евтини селянки (селянията не е местожителство а манталитет)
те тва е ....
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Личното МПС е независимост, то е твое малко движимо пространство извън вкъщи, а това цена няма!! Пък и тея разсъждения са само интересна констатация(в много случай не вярна), никой няма да избере таксита и автобуси пред лична кола при равна цена. Все пак едното е приятно улеснение, а другото е ад 
ПП: Един прител токущо направи интересно заключение. Щом имаме цени от порядъка на 70ст/км градски разход, то тогава " тея таксиджии са истински майки терези"

ПП: Един прител токущо направи интересно заключение. Щом имаме цени от порядъка на 70ст/км градски разход, то тогава " тея таксиджии са истински майки терези"

hooligans написа:Тоя дето е правил статистиката ако не е евреин те па на!
Имаш кола...
друго е
те тва е ....
Прав си за съжаление

Жени, кво да правиш

А относно тоя дето е изписал романа... ако беше вложил същата енергия да прави пари нямаше да има проблем да има кола, да я поддържа и да не му пука. Ебати цициите дето има по тоя свят.
- filipov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
hooligan_sk написа:ПП: Един прител токущо направи интересно заключение. Щом имаме цени от порядъка на 70ст/км градски разход, то тогава " тея таксиджии са истински майки терези"
Защо се чудим на таксита които стоят пред гарите и возят за по 6лв./км.
Интересна ще ми е сметката направена по този начин за един Икарус? Колко ли ще му се връзва километъра

- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
най важният + за мен е че собствения ми автомобил ми дава възможността да съм независим от гледна точка на предвижване от точка а до точка б
Всичко написано до тук добре, ама човека не пише за градски транспорт, таксита и т.н., а за малък автомобил под наем.
За градския транспорти го пише в статията.
Това изказване ме изпълни
Ако колата под наем не е толкова малка, ще е още по-лесно. Като не знае че "утре" колата вече няма да е твоя.
Но основнта тема не е сметките на Един, а дадения линк.
За градския транспорти го пише в статията.
Това изказване ме изпълни
hooligans написа:Тоя дето е правил статистиката ако не е евреин те па на!
Имаш кола...
друго е
те тва е ....

Ако колата под наем не е толкова малка, ще е още по-лесно. Като не знае че "утре" колата вече няма да е твоя.
Но основнта тема не е сметките на Един, а дадения линк.
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Тази тема направо изби рибата напоследък. ТОя Лумпен, сега ако искара и една статия колко пари дава за ядене на годината, по-добре да вземе да си тегли куршума и да се знае че няма да има разходи. Моля ви се помислите, че това е ВОДОВЪРТЕЖ, парите трябва да се въртят, по какъвто и да е начин, всеки си има слабости каде да си дава и харчи парите. Едни ходят по казина, 2-ри ходят по к-ви, 3-ти по кръчми а ние тука във форума даваме парите си по колите. Мисля че тази тема е луда работа, вярно е болни мозъци колкото искаш, тази сметка може да си я направи всеки нормален човек, но това не означава да не караме коли. Лично аз немога да понасям такива дето Цепят стотинката с Манарче на две. Вярно е такива имат много повече от нас защото нямат излизшни разходи, но това Е БОЛЕСТ.
п,п Истината е че всички работим за ТОАЛЕТНАТА (WC)

- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
IceHeart написа:Тази тема направо изби рибата напоследък. ТОя Лумпен, сега ако искара и една статия колко пари дава за ядене на годината, по-добре да вземе да си тегли куршума и да се знае че няма да има разходи. Моля ви се помислите, че това е ВОДОВЪРТЕЖ, парите трябва да се въртят, по какъвто и да е начин, всеки си има слабости каде да си дава и харчи парите. Едни ходят по казина, 2-ри ходят по к-ви, 3-ти по кръчми а ние тука във форума даваме парите си по колите. Мисля че тази тема е луда работа, вярно е болни мозъци колкото искаш, тази сметка може да си я направи всеки нормален човек, но това не означава да не караме коли. Лично аз немога да понасям такива дето Цепят стотинката с Манарче на две. Вярно е такива имат много повече от нас защото нямат излизшни разходи, но това Е БОЛЕСТ.
Не си съвсем прав колега, подобна сметка съм я чувал от много хора които имат предостатъчно възможности да си купят каквато им скимне кола и са си направили сметка от чисто любопитство

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:

hooligan_sk написа:IceHeart написа:п,п Истината е че всички работим за ТОАЛЕТНАТА (WC)
Не си съвсем прав колега, подобна сметка съм я чувал от много хора които имат предостатъчно възможности да си купят каквато им скимне кола и са си направили сметка от чисто любопитство
Няма какво да спорим колега, Домашните сметки не ИЗЛИЗАТ на пазара, това го знае всеки, и всеки си има менение по нещата, аз си казах моето мнение ако искаш да нямаш разходи, Не яж, не пии, по курви не ходи, и навънка не излизай, дори и телефон не ти трябва, и ще имаш много пари. Лудоста е по хората не по животните, такива сметки всеки може да си направи без да смята много, какво да смятам днеска колко пари съм изхарчил?
- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
Стваше въпрос че разходите са доста големи-непредвидените най вече.Ме става въпрос за скъперници-просто човека си прави сметка.Аз също не си я правя,но честно като се тегли чертата ме стресна.Това беше целта не да се плюе пича който си е направил труда да го смята
Колегата със Сърцето -ти напрай ли 20 години или предстои?
Щото друга песен ще запееш като мама и тате не плащат тока и другите неща
Както обича да казва мацката ми която явно е по мъдра-въпрос на приоритети

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Matematiks написа:Стваше въпрос че разходите са доста големи-непредвидените най вече.Ме става въпрос за скъперници-просто човека си прави сметка.Аз също не си я правя,но честно като се тегли чертата ме стресна.Това беше целта не да се плюе пича който си е направил труда да го смята
1-во тези разходи трябва да ги знаеш колега преди да си вземеш въпросният Автомибил (кошник)
2-ро както казаха по горе колегите "КЕФ ЦЕНА НЯМА"
3-то ако неможеш да понесеш тези разходи, не шофирай кола, по твоята логика и изкарването на шофьорски курсове е набутвация.
Та мисля че не е нужно да спориме камо ли да се чудаш как да се заядеш с мен. И ако искаш да знаеш нещо повече за мен,пиши на ЛС, защото не искам да знаят всички моята личи данни, и да ти кажа, нищо лично но като видях че ти си пуснал темата направо ми стана ясно за какво иде на идея.
- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
Просто исках да чуя дали колегите са смятали и дали са съгласни с тея цифри че не ми се смята
Аз го констатирах това за годините споко,не ми е цел за личните ти данни
Поддържам един Голф 2,един бус,Мотоциклет,Скутер .....сега ще взимам още една и ще махам Гоуфа
Но Бед Филингс,ама си малко остър спрямо човека мисля

Аз го констатирах това за годините споко,не ми е цел за личните ти данни
Поддържам един Голф 2,един бус,Мотоциклет,Скутер .....сега ще взимам още една и ще махам Гоуфа

Но Бед Филингс,ама си малко остър спрямо човека мисля

- arrougance
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
hooligans написа:а оди зариби неква кифла с такси...
Винаги съм ти се възхищавал на това колко точни мнения пишеш. Всяка гледа основно в джоба и чак тогава къв човек си...
Колата си е едно удобство и нито такситата, нито градския транспорт биха го заменили. Не може да реша, че отивам на 100 км за риба и да тръгба с такси или рейс, няма как да се случи подобен филм. Всеки си прави сметката и за всеки тя е различна.
Кифлите колега не ги мисли ,те разбират от хубави коли повече от мене и тебе
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”