Иска ми се да си сложа ел. стъкла на предните врати.
Някой да знае къде може да го сторят със завидно качество на труда и материалите и на каква цена.
Искам просто ел. стъкла с бутони за управлението им. Нямам намерение нито да сменям корите на вратите заради тях, защото мисля бутоните да са на конзолата над пепелника, нито да ги връзвам с алармата.
Благодаря предварително.
[в търсачката ако е имало нещо по темата не го намерих...]
поставяне ел. стъкла - цена и място?
- sebastianz55
- Автомобил:
- Двигател:
- tankishev
- Автомобил:
- Двигател:
Re: поставяне ел. стъкла - цена и място?
sebastianz55 написа:.....Нямам намерение нито да сменям корите на вратите заради тях, защото мисля бутоните да са на конзолата над пепелника.....
[в търсачката ако е имало нещо по темата не го намерих...]

.... иначе и аз имам интерес само, че за двуврат Г3 ... чудех се неможе ли само да се махне старата макара и да се сложи ел машинка там вместо да се купуват целите повдигащи рамки

- sebastianz55
- Автомобил:
- Двигател:
- tyo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
sebastianz55 написа:Заглавие: поставяне ел. стъкла - цена и място?
pacoboy написа:Незнам за София как е,но тук във Варна поставянето с машинките с всичко е по 25лв на машинка.А 35лв струва ауто отваряне на багажника с бутон от вътре,пак казвам това са цени от Вн,но мисля,че ще е горе долу същото и в Сф.
Незнам защо но мисля, че бъркаш

25лв на машинка ел. стъкло

По темата: Знам отличен майстор в Пловдив. Вярно ще навъртиш 300км но ще останеш доволен. Първо се уговори с него. Препоръчвам ти го!
"Сервиз за аларми, ел.стъкла и люкове" гр.Пловдив
Намира се в двора на бившето предприятие Балкан. До борса Лъч - влиза се покрай нова сграда на някаква Църква, май евангелистка и точно зад нея. На улицата има табела: аларми, ел.стъкла и люкове. До него има сервиз за ауспуси, който също има табела отвън.
Работят до късно - поне до 19ч вкл. събота и неделя.
ТЕЛЕФОН НА МАЙСТОРА 0898 736029 Коце
- sebastianz55
- Автомобил:
- Двигател:
- sebastianz55
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Аз машинките ги намерих на цена 67лв/бр,но това е с отстъпка 15%.
Заеби ел.стъклата,самите машинки са едно от малкото калпави неща в Голф-а,просто не ми хареса как са направени и това е.Прекалено много пластмасови елементи и най-важното - ролката,която навива и развива жилото е пластмасова и след време така се разваля,че оплита въжето....Просто карай си с ръчките и си свиркай!
Заеби ел.стъклата,самите машинки са едно от малкото калпави неща в Голф-а,просто не ми хареса как са направени и това е.Прекалено много пластмасови елементи и най-важното - ролката,която навива и развива жилото е пластмасова и след време така се разваля,че оплита въжето....Просто карай си с ръчките и си свиркай!
- tyo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
pacoboy написа:Не бъркам,лично съм бил там като слага на един приятел,точно 25 взема на машинка ! На различни места е различно,аз ви казвам как е при него.Като иска да отиде до плд. без това му е по близко.
Изказвам мнение колко е във Варна.
Колега, тъй като едната машинка на моя голф ми прави проблем, и смятах да ходя до Пловдив можеш ли да ми дадеш координати на твоя човек.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”