Направих доста снимки, но за съжаление нямам кабелче, с което да ги сваля, така че ще ги разпространя при първа възможност. А до тогава бих ви помолил ако имате вие някакви снимки, да ми пратите на skype: boohoho! Ако имате желание, оставете по някой skype или e-mail адрес да се опитам да ви пратя снимките, когато станат готови. До нови срещи
Дата на събора? РЕШЕНО 27 септември, 10ч. Ал. Невски
Re: Дата на събора? РЕШЕНО 27 септември, 10ч. Ал. Невски
Мили колеги, това което изживях днес, гледайки толкова много красиви костенурки, е един от онези уникални моменти, които цял живот ще помня и едва ли бих почувствал отново някога. Благодаря ви много, че сте толкова готини! 
Направих доста снимки, но за съжаление нямам кабелче, с което да ги сваля, така че ще ги разпространя при първа възможност. А до тогава бих ви помолил ако имате вие някакви снимки, да ми пратите на skype: boohoho! Ако имате желание, оставете по някой skype или e-mail адрес да се опитам да ви пратя снимките, когато станат готови. До нови срещи
- sastezatelya
- Автомобил:
- Двигател:
- BuGmaN
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Браво отново се е получило много добре - поздравления за организацията
...
Имам само малко съжаление, че съвпадна с Ретро Рали "РОДОПИ" и на някой колеги отново се наложи да пропуснат нашата сбирка, отново, защото не е за първи път... Нека догодина имаме предвид другите мероприятия когато избираме датата за да не се получава, така...
... Имам само малко съжаление, че съвпадна с Ретро Рали "РОДОПИ" и на някой колеги отново се наложи да пропуснат нашата сбирка, отново, защото не е за първи път... Нека догодина имаме предвид другите мероприятия когато избираме датата за да не се получава, така...
- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
Браво, много хубави екземпляри е имало на събора 
Митко, много съжалявам за това, което се е случило в гаража
Митко, много съжалявам за това, което се е случило в гаража
-
martinfrit
- Автомобил:
- Двигател:
браво колеги страхотна сбирка....евала че сте така организирани....ние тук във варна даже не се познаваме
- batetony67
- Автомобил: VW Beetle
- Двигател: CU 1980
- Контакти:
martinfrit написа:браво колеги страхотна сбирка....евала че сте така организирани....ние тук във варна даже не се познаваме
А сте пионерите в организираните мероприятия.
Върни се в “Air Cooled & Boxer”