Toyo/Bridgestone?
В събота си купих от Рдиал в Младост- 4бр Toyo RoadPro- имат промоция на миналогодишни модел. Впечатлен съм от гумата - много е тиха, и меко вози през дупките, има 3 канала за отвеждане на водата и посока на въртене, Вчера на дъжда я тесвах - спирам като трамвай - без да поднеса и без АБС да се пусне.... в нета четох само най-добри отзиви за този модел, като здравина и като запазване на качествата за дълго време..
- maistora_1
- Автомобил:
- Двигател:
- didodi
- Автомобил: Amarok DOUBLE cab
- Двигател: CSHA 2014
- Контакти:
Миналото лято бях на зор за гуми и си взех 2 Потенци DOT03 , и за това лято си направих комплект с още 2 пак DOT03
Шумни са според мен (нещо като при зимните) и са по-твърди , май е вярно че искат малко да позагреят , но после доста добре лепват по асфалта .Ако това има знаечение , доста коли съм виждал с този модел (потенца ре720) Иначе и за Тойото съм чувал само хубави неща , аз всъшност си търсих точно такива ама нямаше моя размер 

- evgenyh
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: BSE 2005
One написа:В събота си купих от Рдиал в Младост- 4бр Toyo RoadPro- имат промоция на миналогодишни модел. Впечатлен съм от гумата - много е тиха, и меко вози през дупките, има 3 канала за отвеждане на водата и посока на въртене, Вчера на дъжда я тесвах - спирам като трамвай - без да поднеса и без АБС да се пусне.... в нета четох само най-добри отзиви за този модел, като здравина и като запазване на качествата за дълго време..
къв размер

http://www.koleso.topof.ru/product_info ... c0c3aa49eb
ето тук може да видите модела toyo roadpro
за този модел 195/65 R14 цената е 105 лв от 145 лв произведени са 09.05
ето тук може да видите модела toyo roadpro
за този модел 195/65 R14 цената е 105 лв от 145 лв произведени са 09.05
- maistora_1
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”