Писта "София-09" 26-27 Септември
- doc_j
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Писта "София-09" 26-27 Септември
Аз повече на такива мероприятия - не! Цяла нощ не мога да спя и само турбини ми свистят в главата 

- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
doc_j написа:Аз повече на такива мероприятия - не! Цяла нощ не мога да спя и само турбини ми свистят в главата
и пръскалки със спирт

- bbboiko2004
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 3f - 1993
paco написа:Ето за феновете 30мин екшън от колата ми...още един път благодаря на всички съфорумци които ме подкрепиха![]()
Pista Sofiq 2009 - P.Angelov /X4/63
И нещо дето няма да пропусна... Много благодарности на Краси (neon) които ми е механик , но преди всичко много добър приятелМного малко вероятно и по-скоро невъзможно да се справя без негова помощ за което съм безкрайно благодарен. Не сме се напивали заедно, но ще се наложи..той на бира ме знае колко държа
![]()
PACO
Изгледах клипа и от страната на 1 фен непрофесионалист бих казъл, че колата ти е доста добре подготвена на правите се виждаше как скъсяваш дистанцията между теб и предните но на завоите доста бавно караш и там те дърпат, въпреки че си quattro, и друго 1 въпросче имаш ли ABS защото на 1 завой ми се стори, че ти завлачиха гумите и то доста и се занесе колата. А и вярно ти си пазиш колата докато другите съсезатели доста коварно играят, особено ладата и астрана в началото дето бяха.
П.п успех за напред

- paco
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ако щеш ми вярвай, но си останал с много погрешни впечатления. Погледни времената за най бърза обиколка в състезанието и ще видиш че съм на 6-та позиция а пред мен са коли с по 100 и нагоре коне. Точно в завойте сме равностойни. Както и да е ...няма как да разбереш каква е силата дето те бута в завой при тази скорост от клипа.
РАСО
РАСО
- npachovski
- Автомобил:
- Двигател:
Аз мога да кажа, че колегата paco кара като по учебник мен много ма изкефи браво колега здраве и пари за напред ти пожелавам 

- paco
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Мерси колега, но далеч не смятам , че съм стигнал или дори доближил до стила на "батките" който харесвам, но се уча бързо. В крайна сметка всеки кара по свой си начин. Пуснах он-борда за да се види как се бори всеки за място и как се отстоява.
РАСО
РАСО
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Моя съвет е - не приемай градивната критика като обида. Виж дали можеш да извлечеш нещо полезно и го запомни.
Сега друг е въпроса дали този, който ти дава съвет някога е заставал зад волана на подобно състезание
То на екрана изглежда лесно, ама...
Сега друг е въпроса дали този, който ти дава съвет някога е заставал зад волана на подобно състезание

То на екрана изглежда лесно, ама...
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Супер караш, евала. Стартът съвсем малко го изтърва. Иначе ако не беше пазил ламарините на онзи завой ги беше изял като нищо. Самият факт, че след това сбърка Хондата е красноречив - беше го страх от теб и затова изтърва завоя. Много хладнокръвно пилотиране от твоя страна. Единствено може би мааалко по-късно спиране ще ти е от полза.
П.П: Имаш ЛС.
- paco
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
dobrin написа:....Единствено може би мааалко по-късно спиране ще ти е от полза.
Тук съм съгласен ама само ако съм с читави сликове а не на 1,5мм под маркера

Ей го катеренето на острова....

Фотограф: Георги Павлов

Сега имам да правя носач ....поддал е след удара, но за щастие джантата и слика са ОК. Техномагнезио-то излезе яката рал'та макар и доста тежко.
РАСО
- Luciano
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
Да помоля някой да качи клипа в youtube или vbox, че не мога да го стартирам.
Благодаря

Благодаря

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Просто го изтегляш първо на компа си, и след това го пускаш с който плеър имаш. Действа.
- neon
- Автомобил: S3
- Двигател: BAM
paco написа:dobrin написа:....Единствено може би мааалко по-късно спиране ще ти е от полза.
Тук съм съгласен ама само ако съм с читави сликове а не на 1,5мм под маркераВ момента нямам 800-1000лв за 4бр. и за капак на Калояново след няколко дни ще карам тренировки пак със същите а състезанието с по меки щот такъв ми е бюджета
![]()
Ей го катеренето на острова....
Фотограф: Георги Павлов
Сега имам да правя носач ....поддал е след удара, но за щастие джантата и слика са ОК. Техномагнезио-то излезе яката рал'та макар и доста тежко.
РАСО

Нема ги пускаш тия кензефи да те катерят по тротоарите. Освен т'ва боя остана от предните калници, та....

- BeckoTDI
- Автомобил: VW Touareg-Audi Coupe-VW Golf 3
- Двигател: BPE-ABK-AAZ
Аз искам да помоля някой ако е снимал/има снимки на белия голф 3 със син таван, да сподели тук или на лични.
- EliPavlova
- Автомобил:
- Двигател:
BeckoTDI написа:Аз искам да помоля някой ако е снимал/има снимки на белия голф 3 със син таван, да сподели тук или на лични.
http://picasaweb.google.com/zorovsky/20 ... 0669820562 Тук има малко добри снимки.
- negodnika
- Автомобил: Golf MK II GTI+GL
- Двигател: PB+EZ
- Контакти:
Голф 2, 1.6, клас Х2, при който бяхме днес с golfer, успя да подобри времето си във втората квалификация с 5 секунди
Интересно ми е това Голфче с какъв мотор и сетъп е