rosy написа:Колега Радо, напоследък не ти вървиПърво чупиш колата, после взимаш друга с леко ляв цвят и като за капак годеж
Аве какво ти става
![]()
Rosy

rosy написа:Колега Радо, напоследък не ти вървиПърво чупиш колата, после взимаш друга с леко ляв цвят и като за капак годеж
Аве какво ти става
![]()
ponifar1 написа:Pichaga написа:колегата отгоре писал...запази за себе си тези разсъждания, те не казват нищо, а е само чист и неподправен спам
![]()
![]()
![]()
![]()
Не се обаждай там където не ти е работа PICHaga
radi_nrj написа:Честито ренде колега. И като осъзнеш колко знайни и незнайни жабки има тая кола да не ти хрумне да возиш дрога
Много лесно си оправих проблема много ме дразнеха, свалих ги всички без тази под кормилото и тази при ел.клавищите за стъклата внимателно с отверка със силен сперт 100% и карпа и зловещо търкане стегни се пръсти не ми останаха ама стана много хубаво повярвай ми от долу е гладка пласмаса а преде всички ме питаха дали това не било мръсотия казвах им че е лак който се лющи съжалявам че нямам снимки да ти ги покажа!
milmar написа:martin4o_mom4e написа:milmar написа:martin4o_mom4e написа:.... ( дали е натиска )....
"дали Я натиска "
четене и писане 2-3 клас
Добре уе умник , а ако говоря в трето лице как трябва да го напиша ? Даскале ??![]()
И се извинявам за спама , ама философи бол !
Те и цъвулите не са малко - та затова !
Да беше прочел и другите постове в темата - щеше да видиш че няма смисъл да повтаряш вече написаното. Ама за чукчите сме чували - те са писатели , не читатели ....
Извинения на останалите участници в темата.
chefito написа:Тиква, Пача, Свиня, Дунда, Мечка.....съвсем сериозно говоря! Ако искам анален секс и казвам Мило....но това се случва рядко...имена не използвам, защото са все различни и ги бъркам....добре беше като ходих с 2 Марии...тогава нямаше проблеми!
zdravko_dimitrov1986 написа:Голф 3 ГТ - 97 година с двигател с какъв тампон е.
Наистина ми е интересно. Благодаря ви предварително.
chefito написа:Сложи му маргарин калиакра...
parno написа:1. вземаш къвто и да е радиатор
paco написа:Туй то...за малко над 2к имаш електроника и спокойствие, че след като си налял една торба пари в мотора за железа няма да ги претопиш от пишман калкулатор.
РАСО
icoico написа:chavdu написа:а как се разбира дали са ми я взели или просто не я нося ...
имаше някаква врътка
Ами обаждат се и ти пускат името в катаджийския гугъл,и каквото покаже
В момента мацам с него и е единствения латекс в ниския ценови клас, който има хубави и пъстри цветове
п.с. Имам добри впечатления и от Леко с някъв мириз на горски сини сливи, но цветовете са като избеляла китайска тениска от 3.90.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 66 госта