Искам да си направя емблемите на Голфа, черни, въпроса ми e какво спреиче трябва точно да си купя (име и ако може да е от Бриколаж).
Интересувам се преди да ги пръсна емблемите трябва ли да се обработят с нещо предварително - да ги тръгна с някаква шкурка, колко и каква шкурка или може директно да ги мацам със спрея. Колко пъти да ги мина също няма да е зле да кажете.
Използвах търсачката и не намерих подобна тема
преместена от "тунинг"
mod edit: golfer
Как да си направя черни емблемите?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил: VW Polo 1991
- Двигател: NZ
1. Шкуриш до чиста пластмаса с подходящ номер шкурка
2. Обезмасляваш добре
3. Пръскаш два слоя пластификатор (има на спрей)
4. Чакаш да засъхне добре
5. Пръскаш две ръце боя (изчакваш да засъхне между двата слоя)
По тази "технология" миналата година боядисах предната емблема на решетката в цвета на купето. Щото преди време ми бяха откраднали решетката, а върху емблемата на "новата" някой беше творил в цветове, та трябваше да пооправя положението. Не мислех, че ще се получи добре, но скоро я изследвах внимателно с лупа и останах приятно изненадан, че покритието е перфектно.
Пластификатор - COLOR Matic Pro, 8лв
Спрей - Car's Rally Spray Paint, 5лв
И двете производство на MOTIP DUPLI Gmbh
2. Обезмасляваш добре
3. Пръскаш два слоя пластификатор (има на спрей)
4. Чакаш да засъхне добре
5. Пръскаш две ръце боя (изчакваш да засъхне между двата слоя)
По тази "технология" миналата година боядисах предната емблема на решетката в цвета на купето. Щото преди време ми бяха откраднали решетката, а върху емблемата на "новата" някой беше творил в цветове, та трябваше да пооправя положението. Не мислех, че ще се получи добре, но скоро я изследвах внимателно с лупа и останах приятно изненадан, че покритието е перфектно.
Пластификатор - COLOR Matic Pro, 8лв
Спрей - Car's Rally Spray Paint, 5лв
И двете производство на MOTIP DUPLI Gmbh