Кора за б5
- gubaku
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Кора за б5
Ако искаш оригинална наготви към 600лв. Иначе има и ментаци по 100-150лв, ама са от обикновена пластмаса и като се има предвид колко е нисък пасата живота им е много кратък
Иначе аз зимата си узпотриших моите и от каското ми ги смениха, даже мисля че бях писал тема, ако искаш потърси

- passat123
- Автомобил:
- Двигател:
Да прода се аз съм от Русе
за втори път ще сменям корат да не спувам сега но
се начупи пак ! Цената е 480 голята и малката към
140 лева ! Това ми е най добрат оферта която ми е дадоха !
за втори път ще сменям корат да не спувам сега но
се начупи пак ! Цената е 480 голята и малката към
140 лева ! Това ми е най добрат оферта която ми е дадоха !
Ако имаш каталожен номер на кората ще стане най-лесно иначе може да се получи разминаване.
Тази кора с каталожен номер 8D0 863 821S се поставя на VW Passat ot 1997-2005,на Audi A4 и A4Q от 1995-2001(според ЕТКА-та) макар, че на сайта пише AUDI A4 (8D) производство 11/94-01/99.Като гледам цената + доставка до БГ е много под цената на която се продава у нас.
Тази кора с каталожен номер 8D0 863 821S се поставя на VW Passat ot 1997-2005,на Audi A4 и A4Q от 1995-2001(според ЕТКА-та) макар, че на сайта пише AUDI A4 (8D) производство 11/94-01/99.Като гледам цената + доставка до БГ е много под цената на която се продава у нас.
-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Това е обява за кори в Ауто билд тел-02 946 15 92.02 962 21 55.Вносители били но цена няма.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
http://autopartsbulgaria.com/index.php? ... t&Itemid=5
Имам от там поръчва се през нет-а и кората е 72.10лв. с доставка до клиента не е оригинална както става ясно от цената но аз съм с нея китайска е! А че колата става ниска с нея и е въпрос на време да се счупи е така!
Имам от там поръчва се през нет-а и кората е 72.10лв. с доставка до клиента не е оригинална както става ясно от цената но аз съм с нея китайска е! А че колата става ниска с нея и е въпрос на време да се счупи е така!
Имайте предвид, че кората от А4 не е точно 1:1 има малко изместване в дупките, но не е проблем - корегира се лесно. Аз съм сменил 2бр 1вата беше много гадна плстмаса и се строши за 2 месеца, 2рата се оказа много добра за 90лв от Пловдив.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Като гледам че има хора които ще ги сменяват за втори път искам да попитам вие за офролд ли ги ползвате тези коли?
- HAMELION
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
моита кола е с спортно ока4ване.кората е максимално вдигната на горе и е на 7см.от земята така че не е нуйно да се ходи на офроуд че да се получи нежелан резултат.имаики предвид нашата пътна нфраструктура сама тя е достатачна.
камани по патищата,паднали ламарини от тирове по магистралата какво пове4е му трябва на човек.
разбирасе благодарение на тези неща моита цалата кора е дроб но се отказах от нова просто всеки пат взим нитачката дрелката едно лисче ламарина и газ докато не остане пластмаса по нея:)
камани по патищата,паднали ламарини от тирове по магистралата какво пове4е му трябва на човек.
разбирасе благодарение на тези неща моита цалата кора е дроб но се отказах от нова просто всеки пат взим нитачката дрелката едно лисче ламарина и газ докато не остане пластмаса по нея:)
На пасата по принцип си му е ниска предницата, и зимата по коловозите кората става все едно с ренде си я минал 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Пасата на фона на А-класата с която напоследък се возя е направо джип.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Аз съм си я изработил ръчно от 1.5мм ламарина-нека се троши!
- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
Предложеният тук документ може да е от полза някому по въпроса с корите. 

- gubaku
- Автомобил:
- Двигател:
К'ъв офроуд бе, майна! Тея пасати са ги направили толкова ниски отпред все едно само по аутобани ще ги караш! Това с металната кора съм го гледал и бая се чудех, ама не бях сигурен дали ще е ефективно, ако може колега който писа че си е направил такава да сподели впечатления.
- passat123
- Автомобил:
- Двигател:
Тия дни ми каза
приятел ,че имало кори по
150 лева комплекта че то не знам като
се замисля вече ! ... Какви ли са
сигурно някави .....
приятел ,че имало кори по
150 лева комплекта че то не знам като
се замисля вече ! ... Какви ли са