Автомобилите с газови уредби ще имат специален знак

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
silent
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот silent » Чет 06 апр 2006 9:18

zaro написа:Аз нямам нищо напротив! Товая се надявам че на никого няма да пречи. Ай Ай ся, те диваците лепят цели лепенки Пио mhihi НеРЪ на обратно на задното стъкло, тва стикерче няма да е толкова голям косур.
Пък вище преймуществвата - Издухвате някой и той гледа на задния джам стикерче че карате на газ. Ще го хване повече яд! mhihi mhihi mhihi
Лично мое мнение е че това стикерче ще бъде полезно!

Абе като ти кажат дай още 20лв за стикер и заради удължение и усложнен и опасен ГТП едва ли ще си много съгласен. А и догодина като им се услади номера на китайката със стикерите току виж се появи и стикер за годишен данък стикер за прегледа на гаозвата уредба, стикер за на майка си.....

Shadow_GL
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Shadow_GL » Чет 06 апр 2006 9:53

Идеята не е чак толкова лоша като принцип, но не виждам с какво ще помогне. Освен това поправете ме ако греша, но си мисля, че самата бутилка е по-безопасна от резервоара, който в повечето случаи е и пластмасов. Според мен при пожар много по-лесно може да стане експлозия в резервоар с вместимост 70л. и пълен с има няма 10-15л.бензин + бензинови пари, отколкото в газовата бутилка, където има налягане и дори да има теч, газта ще гори отвън. За да гръмне бутилката трябва бая температура, а тя в повечето случаи е доста близко до резервоара, така че се съмнявам тя да е първото, което ще гръмне.
П.П. Айде баста с тия стикери, ми тя колата заприлича на филателна изложба вече. Скоро очаквам да има стикери за платени ток, вода и парно. Б@хти и малоумието.

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Чет 06 апр 2006 9:56

Определено от толкова стикери колите станаха грозновати.

Потребителски аватар
madmen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот madmen » Чет 06 апр 2006 10:02

silent написа:. А и догодина като им се услади номера на китайката със стикерите току виж се появи и .......стикер за прегледа на гаозвата уредба.....

То такъв си има и трябва да ти е върху бутилката....
А иначе за стикерите - аз си заплювам един - " и твойта ..... също"

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Чет 06 апр 2006 11:34

стикерите ще се дават при ГТП и щели да се лепят на задното стъкло

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Чет 06 апр 2006 17:06

Разбирам че ще е грозновато това стикерче на стъклото ,но да се говорят глупости от рода на това че ще пак ще се дават пари и държавата иска да забогатее от тези нещастни 3-4лв дето при годишния предглед ще се залепят от фирмите занимаващи се с тази дейност е меко казано несериозно! Ген. Войнов говори за тези стикери от 1год. така че идеята няма нищо общо с европейски директиви. А ако някой от вас има познат или приятел пожарникар да иде да му изкаже тези становища и да чуе какво ще му отговори ! Не мислете толкова първосигнално моля ви !

Потребителски аватар
Jhon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Jhon » Пет 07 апр 2006 16:43

tr0ll написа:то не остана място по предното стъкло от винетки, застраховки, гтп и други .... стикери, та затова сигурно тоя ще се лепи на задното стъкло. колата на коледна елха заприлича вече

тея немат срам ... :No
ама Stive има право наистина ...

Потребителски аватар
jojo84
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот jojo84 » Вто 10 окт 2006 11:45

така колеги сега имах на стара кола газова сега си е прехвърлих на новата ми кола сега какво трябва да направия да хода пак някаде да ми я прехварлят регистрацията и каде трябва да хода за стикера да ми лепнат .Че всеки различно ми говори..

Потребителски аватар
bu4komobil
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bu4komobil » Вто 10 окт 2006 22:54

в тази държава нищо не се създава да ти помага и улеснява всичко се прави за пари

Потребителски аватар
OldSchoolPassat
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот OldSchoolPassat » Сря 11 окт 2006 6:39

Поредната тъпотия. Както със застраховките, защо е нужно някое ченге да види от 100м че имам застраховка ?! Или пък газова уредба ? Стикерите се слагат за улеснение на катаджийте, отдалече да видят евентуално важно нарушение, а не да си пълнят джобовете тая сган, както стана с новите номера. Станаха на цигански талиги тия коли от нашмъркани политици...

Потребителски аватар
varkulaka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот varkulaka » Сря 11 окт 2006 7:53

tr0ll написа:то не остана място по предното стъкло от винетки, застраховки, гтп и други .... стикери, та затова сигурно тоя ще се лепи на задното стъкло. колата на коледна елха заприлича вече

прав си колега интересно ,че по този начин се нарушава чл.105 от ЗДП

Чл. 105. (Изм., ДВ, бр. 43 от 2002 г.)
(1) Забранява се ограничаване на видимостта през челното стъкло и през страничните стъкла на автомобила, осигуряващи видимостта на водача към пътя, както и намаляване на прозрачността им.

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”