Пловдивски панаир 2009
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Re: Пловдивски панаир 2009
е като цяло автосалона не е кой знае какво
може би най-много си заслужава за двете уникални баварчета Х1 и новата 5ка и S-хибрида на мерцедес
и новата мазда 3ка не беше лоша
иначе има бая марки, ама не е нещо особено - само ми направи впечатление, че нямаше ауди и ФВ, което е доста странно и глупаво
може би най-много си заслужава за двете уникални баварчета Х1 и новата 5ка и S-хибрида на мерцедес
иначе има бая марки, ама не е нещо особено - само ми направи впечатление, че нямаше ауди и ФВ, което е доста странно и глупаво
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Luper написа:е като цяло автосалона не е кой знае какво
Изобщо не е глупаво. Да не са луди да пълнят гушата на свинята.

- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Това са фирми, които нямат нужда от реклама... 

- iGolf
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
аз се отърках в седалките на БМВ и,Мерца и симпатичната Шкода Йети-не знам що ама много ми допада!Инъче наистина имаше страхотни машинариики и техника!И кебапчетата бяха добри - ама както каза някой колега са малко поскъпнали!Заслужава си панаирчето!
- iGolf
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Има ли някой на Пловдивски панаир?
nikicar написа:веселин написа:Почти нищо интересно - на един от италианските щандове - ама коя палата![]()
имаше намаление на аксесоари и артикули sparco и momo
В палата номер 2 .
Има големи промоции до събота до обяд ..
дрън дрън промоции ,нищо евтино няма ,онлайн нещатата им дори и с доставка стъпват по тънко,а да не говорим че и 1 каталог нямаха,откъм реклама всичко беше много оскъдно,бонбонки,шам фъстик

Оскъдно щото всичко свърши ..iGolf написа:nikicar написа:веселин написа:Почти нищо интересно - на един от италианските щандове - ама коя палата![]()
В палата номер 2 .
дрън дрън промоции ,нищо евтино няма ,онлайн нещатата им дори и с доставка стъпват по тънко,а да не говорим че и 1 каталог нямаха,откъм реклама всичко беше много оскъдно,бонбонки,шам фъстикда не сме на байрам,на запад кво ли нема по изложенията,шапки,тениси,писалки,ключодържатели и куп други залъгалки
И фанелки и шапки и много други неща имаше.
Ти кога беше там ???
- iGolf
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
nikicar написа:Оскъдно щото всичко свърши ..iGolf написа:nikicar написа:веселин написа:Почти нищо интересно - на един от италианските щандове - ама коя палата![]()
В палата номер 2 .
дрън дрън промоции ,нищо евтино няма ,онлайн нещатата им дори и с доставка стъпват по тънко,а да не говорим че и 1 каталог нямаха,откъм реклама всичко беше много оскъдно,бонбонки,шам фъстикда не сме на байрам,на запад кво ли нема по изложенията,шапки,тениси,писалки,ключодържатели и куп други залъгалки
И фанелки и шапки и много други неща имаше.
Ти кога беше там ???
и в понеделник и в четвъртък...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”