мъка, мъкааааааааааааааа... ей тва не мога да разбера - не случайно на технически преглед (понякога) ти искат пожарогасител - обаче да сте виждали на някой да му го проверяват този пожарогасител дали работи?
vasstop написа:Всички стоят и гледат, включително и полицаите... тъкмо бях тръгнал да вадя пожарогасителя и дойде пожарната.
Васе преди време на морето така се беше запалила една кола - от общо шест коли които спряхме на помощ, само на една и беше в ред пожарогасителя!!!
п.с. А моя беше купуван нов от Метро тогава и...... ни вопъл, ни стон... Дано не се случва на никой!
в тоя рес на мисли моя пожарогасител е полски с манометър на него, показва че е ок..дано да не се налага да се използва.... добре де аз се сещам да се запали кола само от това-пробит бензинов маркуч+искрене от кабели...нещо друго като варинат има ли
ами късо в таблото с бущоните - сложил си примерно по-як бущон щот предишния ти е гърмял често и ето ти чудо - колата се заплава откъм таблото за секунди....виждал съм как става с очите си , добре че съм с бързи ръце и нечувствителни към топлина пръсти...
Аз пожарогасителя си го монтирам или отпред под седалката, или странично вляво до краката /сега на Пасата е така/ - според зависи от мястото, но да ми е винаги под ръка, че ако стане беля става за секунди - тръгнеш ли да ровиш в багажника да го търсиш ....