ако смяташ да оставаш с тях най добре раздуй калниците , ще стане още по красиво , а и една боя на джантите няма да е зле . иначе стойката е доста добра : )
е момчетата от този шампионат си имат нужда от такава стъпка и съответно раздувки , ама лично аз не бих си направил така колата . Все си представям мк1 с 13х7 или 8j ATS Clasic
джантата е люман 15 " 7ж. предната е ет. 37 а задната ет. 7 наистина е много изнесена задната.трябва да измисля нещо по въпроса. поне да беше ет. 17 почвам да свалям боята ... щото някои им е е*ал маиката с тая боя . полиран берт и старо злато болтове и тава . тва е за сега идеята.... само да оправя тва задно ет.
скъсяване на моста също не става.ЗАЩОТО амортисьора с пружината мисля че няма къде да отидат.просто тая джанта няма как да се кара на тая кола без изменения по купето на моята джантите са 15/6J и между гумата 195/50 и пружината има не повече от 15-20мм
мога да ги комбинирам ... предните да са 6 инча а задните да ги направя 8 инча ... само да сваля боята .вече едната е без боя .остават 3 изгоря ми стртера .... заседна ми клуча на стартер,защото един приятел ме разкарва.не се усетил че е заседнал клуча . препаржи голфа на първа и втора ... днес като отворих стартера започнаха да падат частици метал и мед . якоооо а