rosen79 написа:eddyman написа:Значи е спукано радиаторчето, незабавно ходи да ти го сменят, щом си долял толкова много. Ще ти прегрее двигателя и ще продължи да дими ако караш така.
Три години карах със спукан радиатор на парното.Освен цапането на стъклата друго не стана.Не пиши глупости колега.За да прегрее трябва от това радиаторче да тече стабилно,което няма как да не го види,зощото колата от вътре ще подгизне.
Прав си в частта, че колегата не е уточнил този литър за колко време го е изгубил, аз останах с впечатлението че откакто е почнало да дими, т.е. вчера за днес. Ако е така, не мисля, че 1 л. е малко.
Ако ти сълзи сигурно можеш да караш и повече, но аз не бих карал спокоен със спукан радиатор, нали може някой ден да те остави на пътя. Оставяйки настрана и това, че може да пуши от духалките и да ти маже стъклата, което също на мен специално не би ми било комфортно.
Поздрави
Защо не се обърна към някой от форумните майстори?Те поне работят качествено и коректно.Бързаш и сега си плащаш,яд ме е за тебе честно ти казвам.