Топ 10 на най-красивите автомобили в света
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
santo_trafficante написа:оплаланкааа какво стана тука абе мноо фенове на алфа:)хаха абе ще ви дойде акъла![]()
![]()
![]()
![]()
...
Аз не съм им фен, но ми харесват на външен вид. Не мога да си затворя очите

Иначе бих предпочел VW при всички случаи. Все пак не само красотата е важна.
От VW-тата най-красиви за мен са

Както и класиките - голф 2 и стария бийтъл

- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
santo_trafficante написа:и ние сме в класацията![]()
Тъкмо взех да се притеснявам.

Красавица

Както чета много взеха да стават феновете на Cuore Sportivo

Няма нищо лошо в това. Иначе дизайна на оталианците е убийствен .
Любить Alfa можно по двум причинам: за красоту и за мощь. Alfa покоряет. Во внешнем облике машины - сама агрессия. Увидишь такую в зеркале заднего вида - сразу уступишь дорогу…..
А пока я грезил, гонщики команды "Miller Пилот" увели у меня Alfa Romeo. Да, когда "угонщик" - вице-чемпион России, гнаться за ним пустое дело. "В небе над нами пролетел самолет" - вспомнил я, когда услышал ушераздирающий гул. Посмотрел в небо. Пусто. Оглянулся и увидел мчащуюся Alfa 155. Своей "квадратной" аэродинамикой автомобиль буквально сотрясал воздушные массы. Выглядит машина очень агрессивно и в статике, а на хорошей скорости превращается в некое подобие Cу-27.
Последното за 155 се отнася в същата сила и за 156 , 159. А 166 2,4TJD е направо разкош .
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
Pichagа написа:да ама цените на италианките-бесно обезценяване, фау ве не...
иначе дизайн имат особено тия модели с трите лупи на фар-много хищно
хихи явно си купуваш кола да се жениш за нея?? аз поне се наслаждавам на удоволствието да карам алфа:)то каквото и да вземеш все му пада цената:)единственното което държи цевна като гледам е 124 на мерцедес:)като държи цена що не си купиш такъв звяр:)хаха и след 2 год. ще го продадеш на далавера:)и като младеж ще караш някой кокал щото държи цена примерно???? по тая логика дайте да взимаме 124 да не се смеят хората с тех:)
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
Pichagа написа:Трафиканте, говорих за обезценяване, не от гледна точка на далаверата при продажба, а от гледна точка на качеството, пазара го определя
ама нема да спорим, че жена ти ще ме изплЮщи с Бан![]()
![]()
![]()
немаа те изплющи споко:)хаха знаеш ли че 156 е първата алфа която признават германците а те си карат предимно техните коли:)защо в Испания се кара масово марки като Рено.Сеат/то е ясно/ и Алфа?:)
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
единствения хубав Мерцедес от 124 според мен е чочонето /Е500/но това ми харесваше преди 10год:)от новите мерцедеси нищо не ме кефи:)ако е немско или Ауди или БМВ. те и германците предимно това карат:)въпреки че новите коли не са изобщо за БГ.един приятел има новата 3ка на БМВ за 6 месеца това така се е разтропало че не е истина по Цариградско със 100км не може да удържи кормилото:))и това е кола за една торба пари това може да се кара само в чужбина:)
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”