Много добра идея да се видим Членове на клуба и Членове на форума.
Ако мога да помогна с нещо за организацията на срещата-насреща съм.
Иначе по темата :
Там съм....Да ви видя колко сте грозни и дали пиете още...

dobrin написа:На 17.10.2009 е Общото събрание на клуба. Колко голямо е заведението и може ли да събере евентуално всички, които ще присъстват на ОС и искат после да дойдат да се съберем там? Можем да направим генерална репетиция за Коледния банкет!![]()
мен не ме мисли...Та по темата,идеята е добра,но се замислям върху думите на Добри,мисля,че е доста тясно там ,а и + това там си имат проблеми с тока
(майтап)...Нека да обявим срок 2-3 дена преди събитието всеки да каже дали ще идва да се знае за колко човека ни трябват места.Имам и друго питане,ако са повече желаещите какво правим с избор на друго заведение или дълготрайни преговори с управата на Дон Домата да побере 1 идея повечко хора
,че аз как ще знам какво ще ми се яде тогава,или пък какво ще си поръчам за пиене и аджеба каква сметка трябва да платя...Да не отиваме на сватба??!! Сега се сещам за пицария "Бенисимо" в Х.Димитър зад Billa,много приятно заведение и готвят добре,цените са нормални ,само трябва да се обсъди с тях как ще стане далаверата със запазването на места,щото там си е доста пълно.Ако някой има предложения за заведения нека споделя
минах през 2 заведнеия имам и резултати.

fill написа:Аз съм там с жената

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 80 госта