шумоизолация на купето
-
zdravko_jett
- Автомобил:
- Двигател:
шумоизолация на купето
понеже разполага с малко стъклена вата та искма да попитам ще има ли ефект ако сложа стъклена вата по вратите от вътрешната страна на вратите по ламарината да е залепя ще има ли ефект ,накакъв недостатък знам че не гори стъклената вата но не знам длаи попива вода който има някакви мнения или ако го е правел да сподели и друго да попитам с какво да лепя силикон ще стане ли или хелми . благодаря предварително на всички!!!
-
emo-gar
- Автомобил:
- Двигател:
Re: шумоизолация на купето
Бегай далече от тая стъклена вата,само като чета и почна да ме сърби навсякъде...Ползвай "минерална" вата,или изолация STP,за последното имаше и темичка някъде
-
zdravko_jett
- Автомобил:
- Двигател:
сърби яко особено по врата ако ти влезе леле майко като крастав си мисля че и аз съм е чел темата с STP май е малко скъпичкоemo-gar написа:Бегай далече от тая стъклена вата,само като чета и почна да ме сърби навсякъде...Ползвай "минерална" вата,или изолация STP,за последното имаше и темичка някъде
- _NqKoI_
- Автомобил: Golf 2
- Двигател: ABF
Аз използвах подложка за ламиниран паркет... подложката е 5мм взех я от баумакс 5кв към 15лева беше и я лепих със силикон
-
zdravko_jett
- Автомобил:
- Двигател:
ама лепиш е по корите ли ???_NqKoI_ написа:Аз използвах подложка за ламиниран паркет... подложката е 5мм взех я от баумакс 5кв към 15лева беше и я лепих със силикон
- _NqKoI_
- Автомобил: Golf 2
- Двигател: ABF
ми по корите заиграх се и по вратите по ламарината
бая играчка е и по пода сложих.Усети се разлика на истина и под седалката задната сложих остана и за багажника но имам газова и е на мястото на резервната гума и та багажника не сам го правил и за всичко това ми отидоха два силикона
- Haralampi
- Автомобил: VW Golf 4 - 2002
- Двигател: 1.6 16V - AZD
Стъклената вата е и силно канцерогенна!! Силно неприложима за автомобили, където има постоянно движение и разместване както и въздушни потоци!!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”