кое от каде и как,защо,дане сиго пантентовал,ще плащаме с каквото можем
 и реших дае с един +от ключа за палене,като оригиналния ключа за фаровете стои,ако откаже платката или при влизане на тунел,както виждате съм разпоил диода за вкл.и съм го приместил от платката на таблото до фоторезистора
 и реших дае с един +от ключа за палене,като оригиналния ключа за фаровете стои,ако откаже платката или при влизане на тунел,както виждате съм разпоил диода за вкл.и съм го приместил от платката на таблото до фоторезистора  сега остава фината работа да реголирам при какъв интезитет да вкл.
 сега остава фината работа да реголирам при какъв интезитет да вкл. 

просто палиш и след около 20 секунди хоп и габарити и къси или дълги ако съм я оставил на дълги
 просто палиш и след около 20 секунди хоп и габарити и къси или дълги ако съм я оставил на дълги  единствено което не свети с тях е таблото,но нали копчето си работи проста цъквам и хоп светва пък и скоро ще слагам уве лампа в таблото,която ще е вързана към платката,отделно ще сложа и малко диоди вътре към стандартните крушки,просто замяна
 единствено което не свети с тях е таблото,но нали копчето си работи проста цъквам и хоп светва пък и скоро ще слагам уве лампа в таблото,която ще е вързана към платката,отделно ще сложа и малко диоди вътре към стандартните крушки,просто замяна 

много полезен форум!
  много полезен форум! 
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 66 госта