Колеги предлагат ми алуминиеви джанти J6,5, 15 цола, 5х100 - 350 лв. Въпроса ми е какво ще ме посъветвате за тези джанти - качество и цена?
Ето снимки:
Алуминиеви джанти Г4
- vas_gt
- Автомобил:
- Двигател:
Алуминиеви джанти Г4
Последна промяна от vas_gt на Съб 03 окт 2009 23:19, променено общо 1 път.
- vas_gt
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Алуминиеви джанти Г4
morfei1 написа:Колко цола, изглежда на 15-ка?
15 забравих да напиша.
А, нови ли са? Гумите в какво състояние са? Малко множко ми се виждат за 15-ки, но ако са в идеално състояние и гумите са хубави, модела ти харесва.... не е лоша оферта.
- vas_gt
- Автомобил:
- Двигател:
morfei1 написа:А, нови ли са? Гумите в какво състояние са? Малко множко ми се виждат за 15-ки, но ако са в идеално състояние и гумите са хубави, модела ти харесва.... не е лоша оферта.
Колега цената е само за джантите, те са перфектни. Гумите не се продават. Джантите били от Корадо.
В такъв случай ми се виждат скъпи. Не за друго, но само преди седмица купих оригинални 16-ки за Голф 4 на цена 350лв тук от форума, без гуми. Джантите бях в идеално право състояние, без заварки или премачкани ръбове. Вярно че лака беше леко позахабен от годините, но като цяло джантите са хубави.
Квито ще да са не струват повече от 250лв. а заради това, че са пазени най-много 50лв да му дадеш повече, ма за тези пари ще си направиш и ти нови джантите, като ги пръснеш. Стига разбира се да ти се занимава.
Това е моето мнение.
Квито ще да са не струват повече от 250лв. а заради това, че са пазени най-много 50лв да му дадеш повече, ма за тези пари ще си направиш и ти нови джантите, като ги пръснеш. Стига разбира се да ти се занимава.
Това е моето мнение.
- nikolai_an
- Автомобил:
- Двигател:
колега ако ти харесват ги вземи!!! сега се търсят по-отворени джанти и лично на мен тези ми се виждат стар модел.....определено за тези пари можеш да си намериш нещо по-добро....но ти си решаваш!
- Haralampi
- Автомобил: VW Golf 4 - 2002
- Двигател: 1.6 16V - AZD
nikolai_an написа:колега ако ти харесват ги вземи!!! сега се търсят по-отворени джанти и лично на мен тези ми се виждат стар модел.....определено за тези пари можеш да си намериш нещо по-добро....но ти си решаваш!
Подкрепям. Мязат малко на тасове поне на мен, но ако ти харесват - взимай. Цената е умерена... не са нито евтини, нито мн скъпи. За подобни пари и според мен може да се намери нещо по-така, но въпрос на вкус...Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”