palikari написа:...
В която и компания да отидеш и си с каско на вноски, мисля, че за да ти изплатят щета трябва да внесеш всички вноски.
kondzhagyulo написа:....
Не мисля, че ще спечелиш като спестиш 3 вноски по 150лв колега :/
palikari написа:...
kondzhagyulo написа:....
AmW написа:palikari написа:...
В която и компания да отидеш и си с каско на вноски, мисля, че за да ти изплатят щета трябва да внесеш всички вноски.kondzhagyulo написа:....
Не мисля, че ще спечелиш като спестиш 3 вноски по 150лв колега :/
Winner25 написа:В някои застрахователни компании ако каското е на вноски и обезщетението е по-малко от вноската, получаваш парите и без да си платил всички вноски![]()
Аз вече два месеца си чакам обезщетението за счупено предно стъкло. Дали ще има полза ако пусна жалба до КЗП
хххххххх написа:Колега следващия месец ще ми трябва каско , но искам да те питам колата ми е малко понадрана има ли възмойност да направим каско при теб и да "пооправиме снимките" след като снимаме колата ? Питам те директно !
mladvampirTDI написа:Аз лично от Армеец съм много доволен. Когато и да съм имал щета, точно за 10 мин. ми издават възлагателно писмо и готово. Ама малка подробност - никога не съм опитвал да ги клатя, да си избивам каското и т.н. Мисля, че в Бг маалко взехме да прекаляваме с това как клиента имал право - да има права, ама само като е 100% коректен.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 54 госта