Easy credit или някакъв подобен - мнение и съвет

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
zdravko_dimitrov1986
Автомобил:
Двигател:

Easy credit или някакъв подобен - мнение и съвет

Мнениеот zdravko_dimitrov1986 » Нед 04 окт 2009 11:29

Здравейте приятели. Скоро време - до няколко дни може да имам спешна нужда от парици - семестриална такса, квартира, уроци и др. разходи.
Сумата за, която говорим е около 600лв. Нямам ги.
Мисля да взема кредит от Easy credit- отпускат само срещу лична карта /копие/ и до един ден. След това се плаща всяка седмица.
Моля колеги, които зная нещо за тях да споделят - коректни ли са - има ли скрити подводни камъни и изобщо доволни ли са.
Ше помоля, ако знаят и някакъв друг вид такъв кредит от друга компания да споделят инфото.
Ще мога да ги върна до нова година предполагам - но просто сега ще имам нужда от тези парици.
Благодаря на всички, които ще се отзоват със съвет или препоръка.
Поздрави.

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Easy credit или някакъв подобен - мнение и съвет

Мнениеот parno » Нед 04 окт 2009 11:34

този тип кредити ти пращат консултант в къщата
та да видят ккакво имаш за вземане ако спреш да плащаш
интересувах се преди в един тежък момент трябваха горе долу сумата която ти търсиш
трябва ти 21 години , лична карта , сигурни доходи и по-малко разходи (пишат там в един формуляр какви са ти приходите и разходите уж да изчислят дали ще се справиш с кредита)
при теглене от 500 лв при най-краткия срок на заплащане когато лихвата е най-малка го сметнах около 750 лв което си е уау
това е за типа кредит "само за лична карта" и вноски всяка седмица
другите кредити които са на месечни вноски , ти издават сметка в банка а ако имаш вече си даваш нея
превеждат ти парите но ти трябват 21 години и мисля 3 или 6 месеца да си осигуряван някъде си на трудов договор

ако си безработен или работиш от скоро откажи се, или ако нямаш 21...
потърси роднини и приятели за помощ

Потребителски аватар
kiko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kiko » Нед 04 окт 2009 11:58

ГПР по заем от 1000лв. за срок от 34 седмици, при гратисен период 21 дни е 566%
**ГПР по заем от 1000лв. за срок от 34 седмици, при гратисен период 21 дни и отстъпка от 6% е 528%

това е от сайта им....566 % лихва...по-добре вземи пари от хора от подземния свят -сигурно ще е по-ниска лихвата...лошото е,че банките не дават кредити и тласкат хората към тези компании,които пак са собственост на банки или лица свързани с банки-законен начин банка в България да ти отпусне кредит с 600 процента лихва...

Потребителски аватар
zdravko_dimitrov1986
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zdravko_dimitrov1986 » Нед 04 окт 2009 12:25

На 23 съм - работя на две места.
На едното само ме осигуряват - защото им трябва дипломата ми за регистрация в камарата на строителите.
На другото работя - без да ми се внасят осигуровки - само заплатка. Демек не много легално.
Това за тези огромни лихви е нещо ненормално.
Значи изи кредит не са за препоръчване. Добре, че питах - бях готов да се набутам.
Моля за други алтернативи - ТБИ кредит примерно или нещо друго.
А за роднини - не ми се занимава. По- добре от друго място.

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Нед 04 окт 2009 15:23

отивай в ДСК и без поръчител ще вземеш потребителски кредит. В момента там е най изгодно поне до колкото аз съм виждал оферти.

Потребителски аватар
lrlmodo
Автомобил: Zafira OPC
Двигател: Z20LET

Мнениеот lrlmodo » Нед 04 окт 2009 17:20

ЦКБ и ДСК - тем ще вземеш без проблем

Потребителски аватар
joro_kem
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
Двигател: AXR DFFA

Мнениеот joro_kem » Нед 04 окт 2009 19:43

подкрепям колегите преди мен - в ДСК в най-лош вариант ще получиш кредитна карта с 1000 лв. лимит

Потребителски аватар
zdravko_dimitrov1986
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zdravko_dimitrov1986 » Нед 04 окт 2009 20:28

Еми прегледах им сайта, но не видях без поръчител. Сигурно съм кьорав.
Ще гледам да посетя офиса тези дни.
Поздрави.

stefanova
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stefanova » Чет 29 сеп 2011 14:01

Обръщам се към всички ,който искат да теглят кредит от Easy КРЕДИТ. Мили хора не го правете дори да нямате 1 стотинка. Нека на кратко Ви разкажа за тази институция.Аз изтеглих кредит 4 пъти от там и съжалявам.Лихвите са УБИИСТВЕНИ ,това първо.Другото е ,че на последния 4 кредит ми останаха 2 вноски ,който не можах да платя в срок.Отидох до най-близкият офис и обясних,че се налага с последните две вноски да закъснея малко ,но ще се издължа.Никога не съм казвала,че няма да го направя. Господина беше много любезен и всичко уж беше нормално,но още на следващият ден се започна един невероятен телефонен терор та дори и железни нерви да имаш не би издържал човек.Сумата,която ми оставаше да заплатя беше 60.15 плюс лихвите-общо 80 лева. Та за тази сума трябваше да изтърпя това безочие. На всичкото отгоре бях в болница с детето си и в един момент престанах да вдигам телефона . Господата дори облепили външната ми врата с заплашителни писма.Когато се прибрахме от болницата веднага се обадих на мениджъра си и познайте с какво държание се сблъсках.Грозно не човешко отношение. Хора живеем в 21 век и уж сме европейска държава имаме претенции ,че сме възпитан народ. НИЩО ПОДОБНО.Не искам да обиждам никой с това писмо ,но искам много хора да го прочетат и да си направят извода за себе си. Подписвам се с истинското си име и се надявам някой ШЕФ от тази институция да го прочете и да си помисли какви хора назначава на работа. С уважение СТЕФАНОВА

pakumba
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pakumba » Пет 30 сеп 2011 11:53

stefanova написа:Обръщам се към всички ,който искат да теглят кредит от Easy КРЕДИТ. Мили хора не го правете дори да нямате 1 стотинка. Нека на кратко Ви разкажа за тази институция.Аз изтеглих кредит 4 пъти от там и съжалявам.Лихвите са УБИИСТВЕНИ ,това първо.Другото е ,че на последния 4 кредит ми останаха 2 вноски ,който не можах да платя в срок.Отидох до най-близкият офис и обясних,че се налага с последните две вноски да закъснея малко ,но ще се издължа.Никога не съм казвала,че няма да го направя. Господина беше много любезен и всичко уж беше нормално,но още на следващият ден се започна един невероятен телефонен терор та дори и железни нерви да имаш не би издържал човек.Сумата,която ми оставаше да заплатя беше 60.15 плюс лихвите-общо 80 лева. Та за тази сума трябваше да изтърпя това безочие. На всичкото отгоре бях в болница с детето си и в един момент престанах да вдигам телефона . Господата дори облепили външната ми врата с заплашителни писма.Когато се прибрахме от болницата веднага се обадих на мениджъра си и познайте с какво държание се сблъсках.Грозно не човешко отношение. Хора живеем в 21 век и уж сме европейска държава имаме претенции ,че сме възпитан народ. НИЩО ПОДОБНО.Не искам да обиждам никой с това писмо ,но искам много хора да го прочетат и да си направят извода за себе си. Подписвам се с истинското си име и се надявам някой ШЕФ от тази институция да го прочете и да си помисли какви хора назначава на работа. С уважение СТЕФАНОВА

ти ако мислиш, че шефовете им не знаят :D , но и не им пука, нали трябва да си вземат парите, то срещу никаква гарация да ти дадат пари, очевидно се разчита на терора.

Потребителски аватар
Bobi_S13
Der Polizist
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Мнениеот Bobi_S13 » Пет 30 сеп 2011 12:05

мани го Изи кредит...
всяка банка има кредитни карти, които предлагат до 1000лв. уловката е, че лихвения % е доста голям нещо от порядъка на 18% ако не се лъжа. Имам Американ Експрес и Юролайн и двете на пощенска банка, от доста години...винаги е набутвация с тия карти, но няма по-бърз вариант за финансиране.

едит: за този вид финансиране не се изисква поръчител! И е само срещу лична карта!

Потребителски аватар
barezifranko
Автомобил: Golf 3
Двигател: ABU 1993

Мнениеот barezifranko » Пет 30 сеп 2011 12:10

Една позната също беше позвала "услугите" на някоя от многото такива фирми от рода на Изи и лично видях как в магазина, който тя беше взела под наем се изсипаха 3-4 горили тъй като беше забивила вноската. Сега заплатата я получавам на дебитна карта и имам право на овърдрафт до 400лв. и лихвата не е толкова убийствена.

Потребителски аватар
Vw_polo_16v
Автомобил: VW Polo 6n Seat ibiza 1.8T
Двигател: AFH 1996 AQX 2000

Мнениеот Vw_polo_16v » Пет 30 сеп 2011 12:21

ТБИ кредит. Аз съм доволен от тях. Само трябва да имаш трудов договор, без поръчители. Опитай там и успех!!

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Пет 30 сеп 2011 12:47

Vw_polo_16v написа:ТБИ кредит. Аз съм доволен от тях. Само трябва да имаш трудов договор, без поръчители. Опитай там и успех!!

2 неща съм взимаш на изплащане с TBI и съм доволен. Даже на фотоапарата преди да платя предпоследната вноска ми пратиха писмо с Грамота за коректен клиент и право на нов кредит в размер на 1000лв без да се налага обичайната проверка. Годишна лихва от порядъка на 8-10% (не помня точно).

За стоки е това ама не знам за пари кеш как стоят нещата.

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Пет 30 сеп 2011 16:06

radi_nrj написа:
Vw_polo_16v написа:ТБИ кредит. Аз съм доволен от тях. Само трябва да имаш трудов договор, без поръчители. Опитай там и успех!!

2 неща съм взимаш на изплащане с TBI и съм доволен. Даже на фотоапарата преди да платя предпоследната вноска ми пратиха писмо с Грамота за коректен клиент и право на нов кредит в размер на 1000лв без да се налага обичайната проверка. Годишна лихва от порядъка на 8-10% (не помня точно).

За стоки е това ама не знам за пари кеш как стоят нещата.

На моята жена пращат такива писма всеки месец,дават и до 3000 лв и всякакви грамоти.
А няма нищо взето на кредит mhihi :screwy

Върни се в “ОФФ-Топик - други”