Да попитам за някой неща??????

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
DIABLO 666
Автомобил: daewoo racer - citroen xsara
Двигател:

Да попитам за някой неща??????

Мнениеот DIABLO 666 » Чет 06 апр 2006 21:47

Та значи да започна с това че напоследък ми прави впечатление че доста от хората тук непишат както преди,причина-не се знае.Днес изчетох доста по въпроса с БАН на Даскала и на Lawyer,най-вече на Даскала.Ако нямате нищо против обръщам се към Модераторите да ми изяснят на мен и на другите посетители как стоят нещата в отношениета между потребителите и модераторите,кой решава кога някой е згафил или не и кога дадено негово мнение е засегнало някой или не е на мястото.щом цял ден се говореше за форум подреден и културен защо тогава не се наказват хора заяждащи се с други или се толерират тези дето се познават с всички,защото така мисе стори намен приди време с един заяждащ се колега.от скоро съм тук и несе познавам с всички но както всеки четящ и пишещ тук привърженик на марката се питам как така се решава че дадена тема е изчерпана и няма какво дасе пише по нея и се изтрива или заключва,най-вече заключва.Пиша с главни букви не да викам а да подчертая ЧЕ НЕСЪМ ИМАЛ ПРОБЛЕМ С МОДЕРАТОРИТЕ И СМЯТАМ ЧЕ ВСИЧКИ СА РАЗУМНИ ХОРА И МОЖЕ ДА СЕ ИЗМИСЛИ ОПРЕДЕЛЕНА ТЕМА ИЛИ НЕЗНАМ КАК ДА ГО НАРЕЧА САМО ЗА СПАМ И ТЕМ ПОДОБНИ ГЛУПОСТИ А НЕ САМО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ И ПОПРАВКИ НА МНЕНИЯ И ТАКА НАТАТЪК.Защото ако се продължава така много хора ще се откажът.
Неми се сърдете Модератори но това цял ден си го мисля и затова го написах.Предполагам че щеси понеса последствията но това ме мъчи.
да добавя нещо с което да завърша,смятам че една тема трябва дасе заключи тогава когато човека пуснал темата помоли а не по нечия друга преценка.

Последна промяна от DIABLO 666 на Чет 06 апр 2006 22:21, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
tyo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Да попитам за някой неща??????

Мнениеот tyo » Чет 06 апр 2006 21:52

DIABLO написа:...

Колега изгоря mhihi

п.п. да пита някой колега който живее в USA,Germany,Canada и т.н.
други държави а то колега който живее в България :wink:
Приеми форума като умалено копие на цялата държава 8)

Потребителски аватар
DIABLO 666
Двигател:

Мнениеот DIABLO 666 » Чет 06 апр 2006 22:19

немисля че съм изгорял пък и да е така какво ще постигнат най много да пием по :beer аз смятам доста от хората тук за приатели макар че ги познавам от скоро tyo

Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wili98 » Чет 06 апр 2006 22:22

Само ще кажа..
Във форума има 20 тина човека които имат право да администрират или модерират...
Почти за всички работи /в т.ч. бан'а на АДвоката, и Даскала/ се подлагат на анкета измежду тези двайсетина човека..

В резултат на което са взети , вземат или отхвърлят евентуални предложения..

А по въпроса кого как обижда, всичко това се споделя между тези хора.... и всеки взема решение сам за себе си, след което според това решение предлага, гласува и т.н.

А сам знаеш, че не можем да видим 100% от всичко, и в потребителите се създава впечатление за пристрастност.. няма да споря такава има... всички сме хора .... често го казвам това..

Но нищо не ти пречи при следващата такава ситуация, да пуснеш едно ЛС до някой модератор.. и да помолиш за съответни мерки...

Потребителски аватар
DIABLO 666
Двигател:

Мнениеот DIABLO 666 » Чет 06 апр 2006 22:28

бях помолил мойто мнение беше затрито неговото остана,после след мрънкане и неговото беше затрито,и кво излезе тоя се заяжда мен мъмрят.така несе гради нищо

Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wili98 » Чет 06 апр 2006 22:30

Ами явно не сте се разбрали от раз с мода...

Потребителски аватар
Tishku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tishku » Чет 06 апр 2006 22:32

Велко, според мен модовете са си тесен кръг от хора.. няма да има нито нови.. нито от тях да отпаднат от играта.. :) Няма лошо.. просто трябва да се разберем някак си ( Модовете и Останалия свят ) !! Peace!

Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wili98 » Чет 06 апр 2006 22:33

Tishku написа:Велко, според мен модовете са си тесен кръг от хора.. няма да има нито нови.. нито от тях да отпаднат от играта.. :) Няма лошо.. просто трябва да се разберем някак си ( Модовете и Останалия свят ) !! Peace!

Виж тук не си прав...
Има доста нови модове например съвсем отскоро...

Потребителски аватар
Tishku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tishku » Чет 06 апр 2006 22:35

wili98 не ме разбирай погрешно , не се заяждам :) Спред мен сичко е интереси... така че може би ти също си прав за новите модове ! Аз от скоро съм тук, немога да преценявам секи и всичко.. това е мое мнение

Потребителски аватар
landwarrior
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот landwarrior » Чет 06 апр 2006 22:36

мен ми се струва че много се впрягате за глупости :walkman :handshake

Потребителски аватар
DIABLO 666
Двигател:

Мнениеот DIABLO 666 » Чет 06 апр 2006 22:37

нови модове но те дали не са спамили преди се пита в задачата.аз написах че искам и аз да съм мод намайтап и какво стана всички ме оплюха и несхванаха майтапа а и всеки си е помислил гледаи го тоя новобранец къде се бута

Потребителски аватар
bobcho
Автомобил: VW Golf 3
Двигател: AFN 1997

Мнениеот bobcho » Чет 06 апр 2006 22:38

Аз съм от година и нещо във форума и смело мога да кажа, че нещо напоследък обстановката е много нажежена.Така поне ги виждам нещата.Преди смело мога да кажа, че такива неща нямаше.
Това не ме радва много, но какво да се прави ....

Поздрави!!!

Последна промяна от bobcho на Чет 06 апр 2006 22:39, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Tishku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tishku » Чет 06 апр 2006 22:38

landwarrior написа:мен ми се струва че много се впрягате за глупости :walkman :handshake

Много си прав ! :beer

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Чет 06 апр 2006 22:38

DIABLO написа:...Защото ако се продължава така много хора ще се откажът

Незнам какво те кара да мислиш така. Отделно никой не кара никой на сила да стои тук. Форума е свободна зона с определени правила, които в никакъв случай не са идеални, но всички, които искат да помогнат с нещо са добре дошли. Наличието на "блага" са за сметка на хора, които отделят от времето си, за да се занимават и поддържат това, което всички останали ползват.
В този ред на мисли даването на конкретни и конструктивни предложения от ваша страна са добре дошли, а исканията за обяснение - леко неуместни.

Потребителски аватар
DIABLO 666
Двигател:

Мнениеот DIABLO 666 » Чет 06 апр 2006 22:39

накрая :олелеее или :beer

Върни се в “ОФФ-Топик - други”