Благодаря предварително

s5501na написа:Само ,ако сложиш крушки ксенон-халоген/с две думи, може ако на късите имаш само ксенон , а на дългите халоген/
Но аз не ти препоръчвам тази ситема, по-добре цял нов комплект, а другия го продай!
Ако греша нека колегите ме поправят.
Я пак...actros1846 написа:Предполагам, че не стават при услови че Н4 е с 2 светлини а Н7 с една няма, как да стани твойта работа
Commander_Keen написа:Извинявам се за глупавия въпрос,но и понятие си нямам от тези системи,а в търсачката и в гугъл нищо не успях да намеря. Та въпросът ми е имам една ксенон система (баласти и крушки) H7,а полото е с H4,мога ли на тези баласти да сложа крушки H4???
Благодаря предварително
Andonov написа:
Баластите СТАВАТ, но трябва да си направиш инсталация (като оригиналната в кита на Н4) за да управляваш крушките.
Успех.
vasstop написа:Я пак...actros1846 написа:Предполагам, че не стават при услови че Н4 е с 2 светлини а Н7 с една няма, как да стани твойта работа
На Н4 ксенон крушката е само една, ако е би-ксенон се мести само, а не са две светлини.
actros1846 написа:vasstop написа:Я пак...actros1846 написа:Предполагам, че не стават при услови че Н4 е с 2 светлини а Н7 с една няма, как да стани твойта работа
На Н4 ксенон крушката е само една, ако е би-ксенон се мести само, а не са две светлини.
А..колега е написал че на полото му са Н4 крушките. А системата де сия намерил е от Н7 незнма дали прочети правилно или аз не съм прочел правилно
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: goppa и 36 госта