поставяне ел. стъкла - цена и място?

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
sebastianz55
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sebastianz55 » Пет 07 апр 2006 0:50

Е, то с развалянето ако тръгнем на принципа - колкото по-малкото елементи - толкова по-малко неща могат да се развалят - направо да си купувам един нов чифт обувки и пътик пътик :).

Ще видя на място какво представляват тез машинщи пък ще реша. По начало ще се пробвам :).

Потребителски аватар
pacoboy
Автомобил: passat b7 4motion
Двигател: CFGB
Контакти:

Мнениеот pacoboy » Пет 07 апр 2006 18:23

tyo написа:
pacoboy написа:Не бъркам,лично съм бил там като слага на един приятел,точно 25 взема на машинка ! На различни места е различно,аз ви казвам как е при него.Като иска да отиде до плд. без това му е по близко.
Изказвам мнение колко е във Варна.

Колега, тъй като едната машинка на моя голф ми прави проблем, и смятах да ходя до Пловдив можеш ли да ми дадеш координати на твоя човек.

Ами незнам как да ти обясня,виждам че не си от Варна,но ако имаш път търси стадион 'Черно Море', та под стадиона има бензиностанция ЛукОул срещу тази бензиностанция се намира гаража на този майстор.
И за цената взема нормално,аверите ми го препоръчват.
За повече инфо на номер: 0888306989 ,казва се Ясер (с 'р') :)
Но е от Варна,не го знам ако има някаде другаде сервизи, виж питай.
Иначе е голям ел. майстор ! Успех .

zealot
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zealot » Сря 24 май 2006 16:28

така и никой не каза в София каде може да се закара колата да се оправи механизма на ел стъклата
преди година като купих голфа и на 10-тия ден ми се прецака шофьорския механизъм, купих чисто нов от Симеон, обаче от около седмица почна да издава странни шумове като дигам и свалям стъклото.
а заминавам на 28 на сватбено пътешествие и не ми се иска по време на пътуването да го оправям някаде.

Потребителски аватар
ANNIHILATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ANNIHILATOR » Сря 24 май 2006 22:31

sebastianz55 написа:Е, то с развалянето ако тръгнем на принципа - колкото по-малкото елементи - толкова по-малко неща могат да се развалят - направо да си купувам един нов чифт обувки и пътик пътик :).

Ще видя на място какво представляват тез машинщи пък ще реша. По начало ще се пробвам :).

Не си прав. Определено при голфовете са се посрали отсякъде немците. Механизма е излишно усложнен. Със жило е както и при пасатите но са едни плетеници, та чак лошо да ти стане. И двата предните ми правиха проблем вече. Не се плаша от тях ами от тези ш....и найлони. На десния механизъм скъсах жило. на шофьорския се ебаваше платката - миналия уйкендсе занимавах с нея. Сега работят всичките без проблем - но до кога не се знае!!!

pacoboy - аве да не монтажа на машинката да е 25 лв.Ако целия механизъм с ел моторче и всичкото там е 25лв давай да правим далавера.По моргите вървят 70-80 лв

hristian37
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот hristian37 » Чет 25 май 2006 12:06

pacoboy - аве да не монтажа на машинката да е 25 лв.Ако целия механизъм с ел моторче и всичкото там е 25лв давай да правим далавера.По моргите вървят 70-80 лв[/quote]

и аз участвам

iwanst
Автомобил:
Двигател:

Ел стъкла

Мнениеот iwanst » Чет 25 май 2006 14:48

Маистор за ел стъкла в София имаше на Цар Борис трети в Княжево посока Перник в дясно в една уличка има някаква манечка табелка на самия булевард нещо жила и незнам кво си но за мене излизаше на цената на нов ремонта 100лв и не съм се занимавал....

Потребителски аватар
agopov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот agopov » Пет 26 май 2006 15:10

Като ми докараха колата бях неприятно изненадан от липсата на ел.стъкла......та като ходих да ми сложат аларма,и попитах дали могат да ми постават ел.машинки,а женат от сервиза ми каза че по принцип могат,но не дават гаранция защото машинките които се продавали били боклуци,от рода на тия за централното за по 5 лв :( Та мисълта ми е ако някой може да сподели дали е удачно да си взема от автоморга машинки и бутони,или да търся нови и да карам на късмет :roll:

Потребителски аватар
ta6koo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ta6koo » Пон 29 май 2006 15:11

sebastianz55 ще ти кажа аз какво направих взех си 2 машинки от моргата 100 лв са 2-те с копчетата свалих си моите и сложих тези от моргата паснаха без никакви проблеми само малко по сложно излезе разгадаването на ел. схемата на копчетата и това е не сам сменял кори или др неща и пари на маистор не сам давал

JamesonGB
Автомобил:
Двигател:

Re: поставяне ел. стъкла - цена и място?

Мнениеот JamesonGB » Чет 31 яну 2013 20:21

А я кажете колеги, дали всеки механизъм може да се направи за всяка кола ? И друго, аз като съм с 2 врати и стъклата са ми по тежички, няма ли да е проблем ? Или има ли механизми специално направени (подсилени)за по-тежки стъкла за коли с 2 врати

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”