ЗАД "АРМЕЕЦ" - проблеми, решени в крайна сметка

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
cosmo
Автомобил:
Двигател:

Re: ЗАД "АРМЕЕЦ" - крадци и лъжци

Мнениеот cosmo » Вто 06 окт 2009 20:45

Аз съм от малкото хора доволни от Армеец. След като катастрофирах с предишната ми кола (Г3 ААМ), пораженията отпред бяха значителни, и след като минаха 2-та огледа ми дадоха 2500 и тъй като това металното в което влиза пружината с амортесьора беше изкъртено от удара ме посъветваха да не я правя. Дадох я на една морга за 900, и тогава сумирано горе долу толкова струваше тази кола на пазара, така че не се почуствах измамен.
На тази която сега карам Г4 AHF ми строшиха задния стоп плюс надраскана предна врата. Заведоха ми щетата за 10 минути и право в сервиза (доверен). След 2 дена си я взех със сменен стоп и пръсната врата.

Потребителски аватар
MK4
Автомобил: Seat Leon
Двигател: ARY 2003

Мнениеот MK4 » Вто 06 окт 2009 22:58

AmW написа:Ако пък толкова те дразни има си инстанции.
Провери в Юнитрейд колко струва дясно ел огледало с подгряване за Б5 и после ще ти кажа колко ми платиха бул инс. А история за ремонта в сервиз изток не ми се разказва пак но е трагична

Тия инстанции нали знаеш колко време и средства отнемат, и нали знаеш какви са възможностите на голяма компания като армеец и какви са възможностите на средно-статистически гражданин. Ако бях в щатите вече да съм ги осъдил и да съм забравил. На тебе щом ти се струва нормално това, проблема си е твой, направи си ЗК и изкарвай пари от нещастието на хората!

Потребителски аватар
AmW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот AmW » Вто 06 окт 2009 23:15

Изкарване пари от нещастието на хората е така... малко силно казано.
Както и да е, темата е дълга и широка, фактори колкото искаш. Опитах да ти представя и гледната точка на ЗК в някои случай. Не са прави да плащат по малко както в твоя случай но все пак мисля, че за да го правят са си "вързали гащите" с договора който си подписал. Не е правилно и да се правят тънки далавераджииски номера. Но това е положението и е горе долу така навсякъде

Потребителски аватар
rosy
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosy » Сря 07 окт 2009 8:11

Не че е много по темата, но тук е момента да кажа на Санто Трафиканта че е бил прав mhihi Застрахователната клюка наистина гласи че Лев Инс имат проблеми. Клюката говори за някаква любовница шефка там, неплащане на щети, предстоящи по-големи проблеми и т.н. Ей Санто вашта сфера била даже по клюкарска и от нашата mhihi
Иначе аз съм доволен от Армеец.

Потребителски аватар
skotis
Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
Двигател: AGU

Мнениеот skotis » Сря 07 окт 2009 10:43

Абе незнам, имам една приятелка - адвокатка, която е работила за една ЗК, точно по частта за неизплащане на обезщетения и тя казва, че никога няма да си направи каско, защото й е ясно че винаги ше е вътре mhihi и вероятно е права.
Моята преценка след 2 години каско и платени от мен 1300 лв е:
3 щети (за което ме направиха на луд) които на мен ми струваха ок 500, те ми дадоха 230!
следователно аз съм на 270 лв загуба, останалите 800 до 1300 не ги смятам, защото това си е сървис, но другите са си ми загуба на мен. Не че искам да съм на печалба, просто искам да съм на 0!

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Сря 07 окт 2009 11:48

skotis написа:Не че искам да съм на печалба, просто искам да съм на 0!
:screwy :screwy :screwy
целта на застраховката не е да ти върнат всички пари дет си дал...
е за това ни лъжат, шото сме мноо хитри :banghead: :banghead: :banghead:

Потребителски аватар
Winner25
Автомобил: VW Passat B4 B6
Двигател: ABS BKC

Мнениеот Winner25 » Сря 07 окт 2009 11:51

batmilko написа:
skotis написа:Не че искам да съм на печалба, просто искам да съм на 0!
:screwy :screwy :screwy
целта на застраховката не е да ти върнат всички пари дет си дал...
е за това ни лъжат, шото сме мноо хитри :banghead: :banghead: :banghead:

В случая колегата е имал предвид да е на 0 при оправянето на щетите, в което мисля че е нормално :)
Нали за това се застраховаме.

Потребителски аватар
zdravko555
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zdravko555 » Сря 07 окт 2009 12:00

даа така си е! абсолютно съм на това мнение.
относно застраховането нали това е принципа, застраховаш и ако стане нещо да можеш да си оправиш колата а ако не направиш никави щети те са на сметка. :wink:
да ама ако се стигне до плащане не плащат :beat_butt2
аз нямам каско и не бих си направил, не ми е толкова скъпа колата че да си заслужава да храня мутрите!
харесвам си колата и предпочитам на охраняем паркинг да я държа и да си отварям очите на четири по пътишата

Потребителски аватар
buller
Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
Двигател: 1_8T AWT

Мнениеот buller » Сря 07 окт 2009 12:08

Идеята е, че както ние като клиенти изпълняваме на 100% (плащанията) своите задължения, то е редно да очакваме същото и от компанията ;)
Но, както винаги всичко е свързано с връзки, познанства и т.н.
Смисълът на пълното каско е именно това - да спиш спокоен и ако нещо се случи с автомобила - то да бъде изплатено на 100%, както ние сме изплатили това, което са определили като застрахователна премия...

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Сря 07 окт 2009 12:33

Smeagol написа:Идеята е, че както ние като клиенти изпълняваме на 100% (плащанията) своите задължения, то е редно да очакваме същото и от компанията ;)
Но, както винаги всичко е свързано с връзки, познанства и т.н.
Смисълът на пълното каско е именно това - да спиш спокоен и ако нещо се случи с автомобила - то да бъде изплатено на 100%, както ние сме изплатили това, което са определили като застрахователна премия...

абсолютно съм съгласен с всичко казано от теб !!!!!

Потребителски аватар
VW-fenka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VW-fenka » Сря 07 окт 2009 13:59

cosmo написа:Аз съм от малкото хора доволни от Армеец.

Ние сме много доволни от Армеец.... и много хора около нас също. :да:

Потребителски аватар
yoan4o
магистрален бандит
Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
Двигател: Много газ и всичко ток

Мнениеот yoan4o » Сря 07 окт 2009 15:26

Абе Колеги и Колежки, аз знам само, че доста компании си заминаха или се преименуваха именно заради тръгнали мълви по техен адрес! Започне ли да се клюкари по тая тема нещата се размирисват много бързо и после, когато има осезаем спад почват да се мъчат да си възстановят доверието, ама в повечето случаи вече е късно.
Примерите са доста!

пс: все пак внимавайте кой какво пише под това заглавие, че не се знае кой чете, щото форума си е форум, ТИМ са си............!

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Сря 07 окт 2009 15:59

yoan4o написа: ТИМ са си............!
БАУ mhihi
уплаши ли се mhihi
ше дое магарето да ти се скара mhihi
да те светна че и полицай четат :roll: митничари също mhihi
изобщо схемата е много сложна mhihi

ghoul18
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ghoul18 » Сря 07 окт 2009 16:31

Не мога да разбера защо плямпате глупости ! Случай всякакви, колегата който се оплаква, я е написал всичко както си е, я спестил някои подробности, които могат да се окажат бая важни и решаващи! Факт е че, аз и всичките ми познати с каско в Армеец са адски доволни! Няма какво да плюете, Армеец са No1 на нашия пазар!

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Сря 07 окт 2009 16:50

ghoul18 написа:Не мога да разбера защо плямпате глупости ! Случай всякакви, колегата който се оплаква, я е написал всичко както си е, я спестил някои подробности, които могат да се окажат бая важни и решаващи! Факт е че, аз и всичките ми познати с каско в Армеец са адски доволни! Няма какво да плюете, Армеец са No1 на нашия пазар!

Що па не-за това е нета mhihi Армеец ми одобриха фактура за 390 лева а ми преведоха 301-да се радвам или да се оплаквам?И изобщо се оказва че профилът на доволен клиент е:такъв с хора "вътре",които са го светнали заради една шупла да си счупи стъклото примерно.Прочее на тимаджиите по ще им отива вместо да рИват по медиите да си почистят кошарката от такива вътрешни елементи и измамите ще секнат моменталически :idea:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”