след смяна на датчик за масло лампата на маслото мига Г2 1.3
след смяна на датчик за масло лампата на маслото мига Г2 1.3
Здравейте колеги
имам си аз една мъка от вчера и реших да попитам и вас та ако някой знае да помогне
значи понеже малко ми беше попротекъл датчика за маслото реших да го сменя и така и направих.всичко е ОК само дето сега лампичката за маслото премигва постоянно и не знам от какво е..със старият датчин нямах такъв проблем..благодаря ви предварително за съдействието

- moimoimoi
- Автомобил:
- Двигател:
Re: след смяна на датчик за масло лампата на маслото мига Г2 1.3
колега откачи буксата на датчика и го дай на масаи провери пак лампата- ако е ок значи новия датчик не става или не е подходящ
а няма ли два датчика -за ниско и за високо налягане?
а няма ли два датчика -за ниско и за високо налягане?
колега Бързият хахах закачих го
или поне така изглежда..благодаря и на теб колега за идеята да го дам на маса някъде това и ще направя утре сутринта..много ви благодаря и на двамата и непременно ще пиша когато намеря причината
)а иначе датчикът специялно на 1.3 е само един и се намира точно при свещите от лявата страна на главата на двигателя
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Как ще е само един? Два трябва да са. За високо и ниско налягане. С какъв код на мотора си? И сигурен ли си, че си купил правилния датчик?
- lorenco13
- Автомобил:
- Двигател:
колега обаркал си датчика има два модела и сега си с два еднакви и затова ти прави проблем самия датчик има номер 
извинявайте колеги че чак сега пиша но на последък нямам много време да се ровя из нета
колкото до проблемът с датчика за маслото ---оправих го,оказа се че са ми дали различен датчик който работи на по високо налягане и за това така се е получило,,е отидох смених датчика в магазина и сложих новият ио сега всичко е ОК...много благодаря за бързите и компетентни отговори 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”