п.с щях да забравя

dido6i написа:Ама аз не го юркам много,(нормално-колкото да не се пречкам).Даже и редя скоростите ръчно.А пък съм го засякал долу горе за един месец.Трябва да го пробвам и на юркане,ама то все някой ти се пречка.незнам............ама ще ходя на компютър.
Tedo- написа:на каква кола гори 6.1/100 и какво "градско"
Аз имам пасат комби - лятно време градско в София, без да се набутвам в идеалният център и най-големите "тапи" под 7.5-8/100 не пада...
Зимата 1 литър отгоре... и това като се има предвид, че колата е в отопляем гараж... ако е отвън, още повече ще даде при минусови температури...
Виж на дълъг път по шосе спада до 5/100 при "бабешко" каране...
На магистрала 6-6.5/100...
икономичността не е силната страна на помпа-дюзата...
някой може и да е постигнал 6.1/100 с цената на много ругатни, че задръства движението и спи по светофарите... и то с Голф...
dido6i написа:Здравейте,аз знам че трябва да отида на компютър да го видят,но все пак да попитам(да не би да е нормално).Имах други очаквания от пасата(1,9 тди,AFN,автоматик) ,пак то да ми гори 9 градско.Така ли трябва да е?
dido6i написа:Извън градско ми гори 7.
eddyman написа:Колега rado_mit, моля те само уточни какво имаш предвид под "НЕ РЪЧКАЙ СКОРОСТИТЕ НА АВТОМАТИКА"- да не се превклюва D-N на всеки светофар ли?
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Bing [Bot], del21 и 51 госта