Какво е наказанието за катастрофа и бягство?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
black`
Автомобил:
Двигател:

Какво е наказанието за катастрофа и бягство?

Мнениеот black` » Пет 09 окт 2009 15:14

Колеги интересува ме какво е наказанието за катастрофа и бягство от катастрофата? Значи случката е следната. Колата седи паркирана на тротоара цялата. Минава някакъв идиот от гроздобер да разтовара и ми събира вратата. След което бяга. Аз в почти същия момент виждам колата от терасата, че е ударена и на тоя трабанта със същата боя как се измъква нагло нагло. :shock Комшиите първо го крият кой е, но след като дойде полиция отидохме при него. Полицая каза да се разберем ако не да го викнем пак него. Значи аз съм решил дори да ми плати тоя идиот щетите, да му напишат и едно хубаво актче, защото доколкото разбирам не му е и за пръв път да прави идиотски катастрофи и според мене трябва да си плати доволно и да остане без книжка за дълго. Колко ще му е акта и наказанието за такова нещо? :?: Прибрал се човека и си седи у тях все едно нищо не е станало. :? :cry: Иваше ми да го убия. :bishop :screwy

Потребителски аватар
Теодор
Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
Двигател:

Re: Какво е наказанието за катастрофа и бягство?

Мнениеот Теодор » Пет 09 окт 2009 19:42

posting.php?mode=quote&f=60&p=1936775
Колега сторило ти се е че бяга :twisted: Просто е преместил колата да не пречи на движението mhihi А и твоята какво прави на тротоара там доколкото ми е известно е за пешеходци :screwy

Потребителски аватар
kiko_77
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kiko_77 » Пет 09 окт 2009 22:07

еми аз преди 2години бяхме направили тоя номер с един приятел се блъснахме и невикахме полиция след 2 дни ни намериха на мен ми взеха книйката за 3 мес а на него за 6 щото той беше виновен за катастрофата mhihi , ама предполагам че сега трябва да има по сериозни санкции.

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Съб 10 окт 2009 7:13

Ми явно е така. Баз книжка за дълго и доста други работи. Щото май му е за еди кой си път пиян да прави ПТП. Чуда се как кара още тоя. От КАТ казаха така. Ако не си плати щетите веднага. Особено пък заради бягството и дето ни се нагала да го дирим, бил длъжен да се обади дори собственика да не е на мястото. Ами е така седи на тротоара заради е такива дето и там успяват да те ударят. Никъде не пише че е забранено. :screwy Нещата се оправиха. Тоя да си се разправя с КАТ по нататък. Добре, че пак го намерих у дома му кой е. heavy metal zork :lock:

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Съб 10 окт 2009 7:44

black` написа: Ами е така седи на тротоара заради е такива дето и там успяват да те ударят. Никъде не пише че е забранено.

Това ми напомня да дам на жената един хубав, голям, остър пирон!
Та като мине с количката по тротоара и се наложи да слиза на улицата, после такива да имат няколко детайла за боядисване! :evil:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”