не че искам да обидя някой но е твърде възможно това да се получи...
от известно време гледам да не пиша тук.... свалих си и стикерите от колата...
една голяма част от модераторския екип не е компетентна да модерира форумите над които има права... говоря по-спецялно за раздел vw tuning. не намирам за редно да се гавриш с колата си и да триеш мнения на хора които видимо са по-компетентни от теб (не намирам за редно и да се гавриш с колата си ама явно в село имат друг поглед върху нещата)...
не сте незаменими... с това си отношение сами гоните хората от този клуб... направихте си собственно отборче което си защитава членовете дори и да не са прави... каже ви някой нещо по-така и скачате сичките...
ако искате ме банвайте... точка 9 алабала.. се ми е едно...
п.с. жалко е да плюете някой във форума и да разправяте че нищо не разбира и като дойде на среща да се пулите срещу колата му и да го заливате с вапроси... на теория е едно ма на практика е малко по-друго... секи `разбира` ма не секи прави
mod edit: wili98
Махнах просто една думичка..
Който трябваше го видя..
разбирайте се на ЛС
отностно падението на един клуб през очите на един юзър
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
просто българите не сме за групата - ние като се съберем повече от 3-ма човека и става батак. Все някой на някой е обиден, разсърден и т.н. Почват едни интриги, едно цепене на лагаре и групички - цялото ни общество е такова и тозе ефект не подминава и форума ни.
Е спрете малко с плюенето бе хора, какво го взимате толкова навътре този форум? Не е ли тук място да си правим кефа, за какво си тровите нервите всички, немога да ви разбера и това го казвам напълно сериозно.
Най-глупавото и най-банално решение е, да кажете "майната му, аз ще си намеря друго място" и да си грабнете шапките, но с това си отношение, ако продължавате да сте така настроени, никъде няма да си намерите "друго място", защото ще се чувствате навсякъде недооценени, пренебрехнати и разочаровани.
Помагайте кой с каквото и колкото може и здраве да е. Не сме се събрали от ден до пладне. Големи хора сме и мисля, че можем разумно да комуиникираме и да обсъждаме проблемите, а не като малките деца, да се цупим и да хлипаме на рамото ...
Е спрете малко с плюенето бе хора, какво го взимате толкова навътре този форум? Не е ли тук място да си правим кефа, за какво си тровите нервите всички, немога да ви разбера и това го казвам напълно сериозно.
Най-глупавото и най-банално решение е, да кажете "майната му, аз ще си намеря друго място" и да си грабнете шапките, но с това си отношение, ако продължавате да сте така настроени, никъде няма да си намерите "друго място", защото ще се чувствате навсякъде недооценени, пренебрехнати и разочаровани.
Помагайте кой с каквото и колкото може и здраве да е. Не сме се събрали от ден до пладне. Големи хора сме и мисля, че можем разумно да комуиникираме и да обсъждаме проблемите, а не като малките деца, да се цупим и да хлипаме на рамото ...
- DragoGT
- 1/8 перничанин
- Автомобил:
- Двигател:
хммм не е изгонен а си понася наказанието...
знаете ли... я отидете във вортекса
www.vwvortex.com
регистрирайте се и пишете както сте свикнали тук... и да видиме какво ще стане.. колко мнения ще ви останат... как в момента който пуснете нещо което е дъвкано е заключена темата и след 10мин е изтрита!
знаете ли... я отидете във вортекса
www.vwvortex.com
регистрирайте се и пишете както сте свикнали тук... и да видиме какво ще стане.. колко мнения ще ви останат... как в момента който пуснете нещо което е дъвкано е заключена темата и след 10мин е изтрита!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Не бива така. Особено старите кучета да си гоните. Лично аз съв в тоя форум да помотна на някой. Пускал съм не повече от 5 теми да си търся помощ за мен. Даскала беше точен. Сега тва че е писал много отговори в старанието си да помогне на накого е отделно. А за оффтопика
ми нали тва е раздела за спам по всякъкви въпроси или се бъркам нещо? 

- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Айде бе ..
Не разбрахте ли че има някакви правила..
Ми баннати са за 7 дни.. явно има защо..
Кво да пиша.. едно ли сто ли..
@vwtuner.. кво те кара си мислиш, че разбираш повече от някой?
нещо на изпит ли ходихте...?
стига с тези коплекси... аз разбирам повече оня глупак...
Ти с кво помогна на хора във форума?
Щото обиди човек, който много е помогнал...
охх сигурно е от пролетната умора... знам ли.. или аз изтрещях за 10 дни..
Свляй стикери прави каквото сметнеш за уместно..
Ма защо за изпроводяк реши да обиждаш?
браво..
Прегледах ти мненията набързо.. ми какво да ти кажа.. не съм впечатлен... май не разбираш толкова колкото си мислиш..
Успех.. дано да греша.
Не разбрахте ли че има някакви правила..
Ми баннати са за 7 дни.. явно има защо..
Кво да пиша.. едно ли сто ли..
@vwtuner.. кво те кара си мислиш, че разбираш повече от някой?
нещо на изпит ли ходихте...?
стига с тези коплекси... аз разбирам повече оня глупак...
Ти с кво помогна на хора във форума?
Щото обиди човек, който много е помогнал...
охх сигурно е от пролетната умора... знам ли.. или аз изтрещях за 10 дни..
Свляй стикери прави каквото сметнеш за уместно..
Ма защо за изпроводяк реши да обиждаш?
браво..
Прегледах ти мненията набързо.. ми какво да ти кажа.. не съм впечатлен... май не разбираш толкова колкото си мислиш..
Успех.. дано да греша.
- DragoGT
- 1/8 перничанин
- Автомобил:
- Двигател:
Re: отностно падението на един клуб през очите на един юзър
[quote="vwtuner"][/quote]
познавам те още от самото начало когато нямаше книжка изгаряше от желание...
сега малко се промени
тунингова си колицата и изведнъж колите различни от твойта станах селски... в интерес на истината от теб го срещам често това
селко било, на село сигурно й се кефят, нам си какво
разшири малко все пак хората си правят колите да им се кефят те а не другите...
познавам те още от самото начало когато нямаше книжка изгаряше от желание...
сега малко се промени
тунингова си колицата и изведнъж колите различни от твойта станах селски... в интерес на истината от теб го срещам често това
селко било, на село сигурно й се кефят, нам си какво
разшири малко все пак хората си правят колите да им се кефят те а не другите...
- mucho
- Палячо
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ужаст да напрао ужас ццццц .... падението е огромно, но за сметка на това голямо - направо се чуда как изобщо има още хора тука ... ужаст ... мъка мъка ...
... а са чуда още поече като колко ли още теми с подобна тема ша са пуснат!? ае да си напрайм експеримент дали па не мое да задръстим форума само с такиа теми ам?!
и онеа гадни самозабравили се модове (и админи и админи) ам ... как не ги е срам бе да гонят така хората ццццц ... ма тва как да е ами тва дето зеха последните парици на бедните хора уж за сървър па всъшнус си зеха летни жанси 19ки втора ръка ма не са криви ... ами са от Порше БГ дет ше е големата кинта ам ... и ше захлебат с неколко туарега и файтона ...
.... цццццц ееееей нема оправия в таа държава бе баси ...
... а са чуда още поече като колко ли още теми с подобна тема ша са пуснат!? ае да си напрайм експеримент дали па не мое да задръстим форума само с такиа теми ам?!
и онеа гадни самозабравили се модове (и админи и админи) ам ... как не ги е срам бе да гонят така хората ццццц ... ма тва как да е ами тва дето зеха последните парици на бедните хора уж за сървър па всъшнус си зеха летни жанси 19ки втора ръка ма не са криви ... ами са от Порше БГ дет ше е големата кинта ам ... и ше захлебат с неколко туарега и файтона ...
.... цццццц ееееей нема оправия в таа държава бе баси ...
Re: отностно падението на един клуб през очите на един юзър
от известно време гледам да не пиша тук.... свалих си и стикерите от колата...
Ами сега си продай и колата да нямаш нищо общо с форума
Ами сега си продай и колата да нямаш нищо общо с форума

Върни се в “ОФФ-Топик - други”