моля за помощ

Техническа и сервизна информация за Passat
emo790
Автомобил:
Двигател:

моля за помощ

Мнениеот emo790 » Пет 09 окт 2009 15:47

Имам от скоро пасат б5 1.9тди 90кс 99г комби отстраних няколко проблема ,но ми останаха още два . 1; от дясно има шум, кйто е през интервал в зависимост от скороста , с увеличаването на скороста интервала намалява при 80км става монотонен , като исключа от скорост изчезва. /като тупане но шуми / 2; около масления филтър има теч на масло не е от него, защото го сменях. благодаря предварително / :banghead: :banghead: :applause:

Последна промяна от Pichaga на Пет 09 окт 2009 16:11, променено общо 1 път.
Причина: емо поправи си заглавието да подсказва за какво става дума

Потребителски аватар
zfa159
Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
Двигател:
Контакти:

Re: моля за помощ

Мнениеот zfa159 » Съб 10 окт 2009 0:10

за шума - явно нещо някъде закача и при скорост около и над 80 става достатъчно интензивно за да не го чуваш...опредлеи по-точно какъв е шума - скрибуцане ли е,потракване ли е...по-звънящ ли е или по-дебел? Може да е от много много работи.
За маслото - над масления фитър има един маслен охладител,който свързва филтъра с конзолата за към блока....съответно може да тече между конзолата и блока,може да тече и между конзолата и охлдителя - обърни му сериозно внимание понеже оттам минава цялото масло на двигателя и ако се скъса уплътнението маслото за секунди изтича навън до последната капка и оставаш без двигател.Има разни О-пръстени там - те са ти мъката най-ветоятно.
Успех!

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Re: моля за помощ

Мнениеот vaskoto1 » Съб 10 окт 2009 8:44

ясно, емо е над правила и такива работи...
добре.

Върни се в “Passat”