Кариера в LR(Health & Beauty Systems)

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
mladvampirTDI
Автомобил:
Двигател:

Re: Кариера в LR(Health & Beauty Systems)

Мнениеот mladvampirTDI » Нед 11 окт 2009 11:01

Леле, аз си мислих, че хората са се вразумили, но като чета тук, разбирам, че все още ли има такива, който мислят, че парите падат от небето.

Потребителски аватар
stanko_g
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stanko_g » Нед 11 окт 2009 12:11

някой са се вразумили..и с тези пари падащи от небето карат мерцедес за 90 хилки :!: :!: :!: :!:

Потребителски аватар
snoopgod
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот snoopgod » Пон 12 окт 2009 22:57

аха :roll:
Да не стане ясно след време по господарите :lol:

Uneek
Автомобил: 1998 VW Polo Variant
Двигател: APQ

Мнениеот Uneek » Пон 12 окт 2009 23:35

А в някаква подобна само че пловдивска пирамида, не помня точно каква им беше дейността, се бяха гърмяли :bishop И баш мозъка беше дал фира, преди няколко години си спомням...

Потребителски аватар
Plehi
Автомобил: Passat B8 T4 Touareg W140
Двигател:

Мнениеот Plehi » Вто 13 окт 2009 14:22

Vw_wV,пирамида не е най-подходяшият терминм,а по-скоро мрежов маркетинг:wink: Но все пак не е ли всяка институция пирамида,та дори и самата държава :wink: Това със закупуването на продукти за 200 лева се нарича "стартов пакет",който включва продукти по избор за 140 лева,и за 60 лева една кутийка(Star Box) с 36 броя парфюми-тестери,3 крема с алое за различно предназначение и няколко броя брошури,каталози и информационни материали за продуктите.Този стартов пакет се получава при попълване на ммолба за сътрудничество.Цялата тая "врътка" се прави единствено,ако искаш да станеш сътрдуник в ЛР,т.е да взимаш продуктите с 30% по-ниска цена.Никой не те задължава да се включващ или да предлагаш на други хора.Може да си ги ползваш за лична употреба.А това предлагане се прави с цел,ако искаш да изкарваш пари от цялото това нещо.Всеки продукт ти носи определен брой точки.Има едно правило в маркетинга,че ако не си пробвал,да кажем един продукт,то ти как можеш да гарантираш за него,как може да го предлагаш след като не си опитал ефекта :!: :?:
Ако някой му се занимава по-сериозно,нещата стават други.Колкото по-голям ти е оборота,толкова по-голяма ти е отстъпката.Нищо ново!Но където има постоянство там има и успех.Цялата тази пирамида е разделена на нива и всяко ниво си има своето предимство,както и бонус за постигнатите цели,а имено личен автомобил :wink:
Никой и никъде не казва,че ей така започват да падат парите от небето,от дървото,от морето или от където и да било.За да се получи нещо трябва много труд и усилие.Доста сътрудници предлагат този "лесен начин за бързи пари",но не е така.Точно това се е случило и с познатата на колегата pit.
pit,цялата козметика състояща се от кремове,балсами,гелове за пиене и т.н е базирана на Алоето,а само 5% от хората в света са алергични към него.
Относно продуктите....напълно оправдават цената,поне за мен.
Всеки,който е в самото начало на даден разрастващ се процес е нормално да печели най-много.Наскоро четох в един чуждестранен сайт подробностни относно този мрежов маркетинг.Та група учени от целия свят бяха направили проучване с краен извод,че развитието на този вид маркетинг в САЩ е 95%,а в Европа едва малко по-малко от 10%,което доста накланя везните,ако имаш интерес,към някаква подобна фирма.stanko_g,най-скъпите парфюми са малко под 65 лева,тъй като се водят "звездни парфюми" заради самите си "автори",ако мога така да кажа за рекламните лица.Наричам ги автори,защото Шумахер,Бекер,Ралф Мюлер,Леона Луис,Хайди Клум и т.н участавт пряко в изработката на "личния" си парфюм :wink:
Надявам се съм бил поне малко полезен по темата.Успех :да:

rgeorgieva1980
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rgeorgieva1980 » Пет 04 дек 2009 20:32

Абе заблудени хораааааааааааааааааааааа......... на тези от
вас дето уж чули, чули, че удордисали мога само да кажа , че ако сте
"заребени" , ако бяхте с отворено съзнание , когато ви подариха
вашите приятели тази идея и ако им бяхте повярвали то това щеше да е
най-хубавото нещо, което някои, някога ви е подарявал. :Д

Първо :търсачкаа и
погледнете колко положителни мнения има на хората дето са повярвали или
използвали продуктите.<о:p> Кликнете, където поискате...... например в Гугъл напишете ЛР и разгледайте мненията.Има доста положителни такива.

Аз съм сътрудник на ЛР от няколко месеца и имам опит в тази
индустрия.Мога да ви кажа, че само съм спечелила, че сам си позволила лукса да
разбера аджеба за какво иде реч.Нека само да ви задам няколко въпроса:

1.Някои, някога, когато сте си купували пастата за зъби,
шампоана, парфюма или нещо подобно да ви се е обадил и да ви е казал"Елате
да ви върнем от вашите закупки поне 0,10ст".А аз самата и много мои колеги
в момента получават едни добри европейски заплати , защото сме си позволили да си вземаме такива консумативи направо от завода в Германия.

2.На нас в БГ все нещо не ни е наред- я правителството, я шефа,
я гаджето или съпруга/та , я нам си кой ......Все търсим причината да НЕнаправим
нещо , за да ни е по- добре.Точно ЛР ви дава шанса АКО искате да печелите
пари,АКО искате да сте независими,АКО ви е писнало някой друг да се
"грижи"за вас,АКО искате да имате стъбилен бизнес, независещ от
кризата, от правителството... и т.н. ,то тогава проверете информацията,която сте чули.Но я потърсете от хората,които "работят"ЛР(казвам в "работят", защото това не е работа, а начин на живот или хоби).Тези хора биха могли да ви дадат коректна и пълна информация.Такива хора вече има почти във всеки град на БГ.

3.Ние все ползваме кофти неща и колкото и да е кофти ние
дето живеем БГ получаваме кофти продукти,в смисъл с по-ниско качество.Незнам за вас ,но мен този факт ме убижда.Ако незнаете една световна марка(независимо коя, няма да цитирам имена) например шампоан, ако си го купувате от БГ е с по-лошо качество ,отколкото една Франция . Ако невярвате то помолете ваш познат от чужбина да ви донесе същия продук,които вие ползвате тук и съм убедена,че ще намерите разликата ВЕДНАГА. Затова рекламите саверни, но не и за българския пазар.За мен това бе една от причините, за да съм в ЛР, за да ползвам качествени и не само безвредни, но и полезни консумативи.

4.Друг факт е ,че много от нещата , които си купуваме съдържат цял букет от ужасно вредни химикали. Например - козметиката,която ползваме всеки божи ден и с нея мацаме децата си (ужас) е бъкана с такива красиви неща. За да не съм голословна и ако искате малко да си размърдате главичките и задните части то чичо Гугъл знае всичко-кликнете на "опасната козметика" и ще разберете за какво говоря. Та имено
ЛР ти дава ГАРАНЦИЯТА , че ти ползваш качествени, сертифицирани продукти и
използваш такива дето хората в една Германия,една Италия,една Испания и мн.др.
държави използват.Т.с. ти ползваш безвредни,качествени неща

Мога още мн да ви говоря ама няма смисъл.........ако някои
има нещо да ме попита или нещо не му е станало ясно и иска аджеба да се
почувства финансово,здравословно и т.н. ДОБРЕ то аз на драго сърце бих му
отговорила на въпросите на е-мейл:rgeorgieva1980@abv.bg или на Skype:genadi1980<о:p>

Простете, че съм толкова емоционална,но ми омръзна хората да се изказват неподготвени.Първо проверявайте и то проверявайте ФАКТИТЕ(а те са колкото щете) и след това си споделяйте мненията.

Пожелавам ви лек и усмихнат ден и както едни готини хора
казват цетирам:" ПОЖЕЛАВАМ ВИ 100 пъти ТОВА,КОЕТО ВИЕ НА МЕН" :Д

Потребителски аватар
madmen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот madmen » Съб 05 дек 2009 10:58

хехехе "rgeorgieva1980"
първо си оправи правописните грешки
второ за реклама има този раздел viewforum.php?f=48 , плащаш си пари и продаваш ако искаш и парцели на луната
трето да се регистрираш в форум за автомобили и първото ти мнение да е "Абе заблудени хорааааааа...." може да говори много за личната ти култура

jordanpar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jordanpar » Съб 05 дек 2009 11:19

rgeorgieva1980 написа:Абе заблудени хораааааааааааааааааааааа.........

Абе,Генади1980,щом видя хора с такъв правопис като твоя,и ферари да ми подаряват няма да се спра да ги изслушам.
С тези 2 агитационни мнения към заблудените освен че нищо конкретно не казваш,дори си леко арогантна.

Потребителски аватар
vw_golf_4_tdi
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот vw_golf_4_tdi » Съб 05 дек 2009 11:29

с лош превод на български:
http://translate.google.com/translate?h ... mid_scheme

в общи линии avon и oriflame са пирамиди, които продават продукти, като по този начин внасят елемент на стабилност и не се разпадат главоломно като класическа пирамида. това се дължи на минималната печалба от разликата в доставната и продажната цената на продуктите.
и тъйкато е по същество пирамида, тези които печелят са 1/16 от цялата схема. т.е. за да станете заможен е необходимо да имате минимум 15 последователя след себе си от които да печелите.
главанта причина поради която пирамидите се разпадат е, че в даден момент няма нови членове които да внасят свежи пари в нея.

особено в момента с икономическата криза ви съветвам въобще да не се занимавате с простотия. ако имате тъговски нюх си основете собствен бизнес.

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Съб 05 дек 2009 12:01

Щом са надушили и облъчени темата е време за :lock:

Потребителски аватар
Nikkolay
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Nikkolay » Съб 05 дек 2009 12:19

след известно проучване се оказа, че не е някаква измама, но така или иначе се отказах да се занимавам:)

Потребителски аватар
Plehi
Автомобил: Passat B8 T4 Touareg W140
Двигател:

Мнениеот Plehi » Съб 05 дек 2009 20:31

Всеки се разпростира според чергата си... :wink:

Потребителски аватар
digo_pl
Автомобил: omega V6
Двигател:
Контакти:

Мнениеот digo_pl » Нед 06 дек 2009 4:15

Моя бивш съквартирант, стана сътрудник, преди повече от половин година и не го виждам да е забогатял, или да кара някой от обещаните му мерцедеси, а даже още ми дължи пари... Мъкна ме и мен на демонстрации... е хубаво де добре, айде докажете ми, щот аз на красиви приказки не вярвам! Цялата схема с процентите, според мен онзи пич дето обяснява и дето бил лидер на незнам си ква група, всъщност е готина, но ме съмнява, че го прави само и единствено да облагодетелства повече себеи, защото схемата с процентите работи - сигурен съм. И понеже той е най-напред в БГ, съответно печели от всеки. И колкото повече толкова повече. За пореден път една побългарена, иначе хубава идея!!!
Пожелавам Ви 100 пъти, това което Вие на мен - ХАХАХАХАХАХАХАХХАХА !!!!!!! Ще припадна!
Поздрави!

Потребителски аватар
vw_derby
Автомобил: audi a4
Двигател: AFN

Мнениеот vw_derby » Нед 06 дек 2009 15:10

жената се занимаваше преди с тия,имам и още няколко познати,едните даже им дали мерцедес новата ц-класа,това миналата година май,като се прибере от бачкане ще и кажа да наапише един пост кво е точно

Потребителски аватар
vw_derby
Автомобил: audi a4
Двигател: AFN

Мнениеот vw_derby » Нед 06 дек 2009 17:09

здравей!за да се занимаваш с лр задължително трябва да имаш желание и доста познати.за да отвориш код с твоето име здължително трябва да си поръчаш козметика на стойност 200лв.тези 200 лв най-добре да си дадеш за стар бокс с мостри на прафюми.има и мостри на кремове пак в стар боксове.аз лично съм адски доволна от парфюмите им!след като отвориш код на твое име задължително трябва да те обучат(имам в предвид презентация в която ти обясняват за всеки един продукт).задължително всеки месец трябва да закупиш стока за определен брой точки(всеки продукт носи точки).целта не е да продаваш стока а да зарибяваш хора като ги регистрираш под твоя код.всеки човек който регистрираш ти дава бонус точки към твоите лични точки и пари.в края на всеки месец се прави равосметка на твойте точки и те ти се заплащат чрез банков превод.всичко е вид пирамида...всеки печели от тези които регистрира.но най-хубавото е че ако поддържаш определен статус 3 или 6 месеца получаваш автомобил.това е работа за човек който има доста приятели и най-важното има желание:)Пожелавам ти повече упористост!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”