Golf Mk1 "Refresh"
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- pitbull_power
- Автомобил:
- Двигател:
Golf Mk1 "Refresh"
Та значи накратко да кажа за какво става вапрос. Голфчето преди известно време изглеждаше така .......
- pitbull_power
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Golf Mk1 "Refresh"
Понеже от страна на двигател дълго време се борих с проблемите които ми създаваше но останаха и някои загадки и аномалии които не можах да отстраня в движение като нестабилни обороти на празен ход, гаснене на двигателя при пускане на фаровете и др. подобни неудобства при шофиране реших че е неизбежно и няма как -- ще се сваля двигателя. Закарах го в сервиза в който работя и се започна филма .....
Искам да уточня в самото начало че това не е силов проект и именно за това е в този раздел а не при другите където нещата са много по сериозни ..... Целта е една нормално работеща и надежна кола със богато минало да продължи да ми служи вярно а не да дава времена на пистите и мнения от сорта " ама ти що не я направи VR6 TDI 4Motion 20VT Pover tunik " са излишни и моля да бъдат изтривани .... Дотук на колата са сложени ел. стъкла, 4бр. дискови спирачки и джанти 15 цола с 10 мм. фланци отзад. Спортно окачване отзад "Raceland" двойни червени пружини + жълти амортисьори. Отпред са някаква напрвия и аз не знам точно така я зех.

- pitbull_power
- Автомобил:
- Двигател:
Заради така познатия ни звук от едно време тип "Москвич" от диференциала реших че и скоростите са ми за смяна а и като отворя ДВГ-то ще излезнат други неща реших че ще имам нужда от донор за части от приятел намерих двигател от "Seat toledo" който трябваше да е 1.8 Mi но по код се оказа че е 1.6 Mi + скорости и почти
цялата инсталация със таблото с уредите и др. неща които сметнах че ще са ми от полза и се хванах заедно с шефа ми да направим "2в1"

- pitbull_power
- Автомобил:
- Двигател:
На първия блок който е моя от "Golfa-a" се виждат върху четвъртото бутало красивите цветни резултати от издухан изпускателен клапан ... и до някаде се установи аджеба от каде идваха проблемите с оборотите. Реших че за да остане сичко законно по документи ще ползвам моя блок които е сменян преди няколко години от предния собственик даде ми митничиска декларация за него кога е внесен от германия. Оказа се че има още доста ляб в него но буталата имаха луфтове извън допустимото и ще ползвам Сеатовите които бяха в очудващо добро състояние. Купихме им едни нови сегменти и готово. Но после се оказа че и коляновия вал от GTI който беше в моя блок е доста задрал и сложихме този от Сеата в комплект с едни нови биелни лагери и биелите от толедото и нещата заспаха .... остана само моя блок да се освежи малко че така не варви да го върна обратно и тогава работата да започне.
- pitbull_power
- Автомобил:
- Двигател:
И освежаването на блока започна ..... 

- pitbull_power
- Автомобил:
- Двигател:
И новите вътрешности
- pitbull_power
- Автомобил:
- Двигател:
Карантиите внедрени вътре
- pitbull_power
- Автомобил:
- Двигател:
Надявам се че темата ще е интересна приемам всякакви мнения и препоръки ще има много снимков материал ако има интерес ..... засега толкова утре още снимки 

- kacarov_dupnitsa
- Автомобил: Ауди А6
- Двигател:
- Контакти:

- pitbull_power
- Автомобил:
- Двигател:
Мерси колега ето тука малко заигравка с картера ...
- pitbull_power
- Автомобил:
- Двигател:
Ето и едно "чисто ново" таркалце 

- shveda_
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ще следя темата с интерес,макар че по всяко време мога да дойда на живо да гледам
Да ти минава по бързо ръката и да довършеш започнатото час по скоро.Също така е време и да ме повозиш след като голфчето стане готово

Да ти минава по бързо ръката и да довършеш започнатото час по скоро.Също така е време и да ме повозиш след като голфчето стане готово

- pitbull_power
- Автомобил:
- Двигател:
Челен шлайф колкото да се зачисти главата, нови гумички и припасване на клапаните..
- pitbull_power
- Автомобил:
- Двигател:
Главата и блока горе долу посъбрани ...