Има ли собственици на KUBELWAGEN 181 тук?
- sastezatelya
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Има ли собсвеници на KUBELWAGEN181 в саита?
Със сигурност има мисля,че даже повече от един.Разгледай малко по-надолу темите мисля,че единия колега беше писал за своя VW.Ако и ти имаш ще се радваме да пуснеш някоя снимка и да разкажеш малко за тоя Военен красавец.И междо другото Добре си дошъл сред всичките маняци

Благодаря,добре заварили.Имам да,два kubela.Единият го купих без документи,на един остров.А другия от гробница в Атина.Тези дни заминава за България за ремонт.
Много са големи снимките и не мога да ги кача.Някой ако се интересува,на една гробница за воени коли намерих 8 кубела.Хазаина иска по 2000 евро на кола,ако се вземат две ги дава за 3000.Колите са в добро сьстояние и са били на морфлота и си имат документи.Ако иска някой да ги види мога да пратя снимки по скайпа.
- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
Re: Има ли собственици на KUBELWAGEN 181 тук?
shtrom
Искам да те питам, дали се срещат по Гърция, Фолксваген бусове Т1

Искам да те питам, дали се срещат по Гърция, Фолксваген бусове Т1

- PACH
- Bus Master
- Автомобил: VW Bus T3 Syncro
- Двигател: 1.9 M-Tdi
- Контакти:
Направо да качи снимки, ако са големи ми ги изпрати на pach@abv.bg аз ще ги намаля.
- asentm
- airman
- Автомобил:
- Двигател:
абе, много пара иска ....
в момента в гърция ги е треснала кризата и всичко е поевтиняло много ...аз другата седмица отивам на лов за ...кемпери
едни приятели са си взели на половин цена от това което сега се предлага в германия
затова мисля, че това е висока цена, не че колата не си струва, но каквато и да вземеш си трябва ремонт, затова повечето от нас предпочитат нещо по-евтино и по-счупено и без това ще го разглобявам ...ако има нещо до 500 е ще се хвърля иначе да си ги държат , аз за моя костенур не мога да взема сега 2500е та камо ли да давам за някой нов "гроб" дето ще трябва 2 години търкане
но дай снимки ще ми еинтересно
и честито
в момента в гърция ги е треснала кризата и всичко е поевтиняло много ...аз другата седмица отивам на лов за ...кемпери
едни приятели са си взели на половин цена от това което сега се предлага в германия
затова мисля, че това е висока цена, не че колата не си струва, но каквато и да вземеш си трябва ремонт, затова повечето от нас предпочитат нещо по-евтино и по-счупено и без това ще го разглобявам ...ако има нещо до 500 е ще се хвърля иначе да си ги държат , аз за моя костенур не мога да взема сега 2500е та камо ли да давам за някой нов "гроб" дето ще трябва 2 години търкане
но дай снимки ще ми еинтересно
и честито

Върни се в “Air Cooled & Boxer”