theultimate написа:Ботове със служебни баничарки, с лъскави джипове, старци с лади и мохери, безсмъртни голфове със сини пръскалки, дрифтъри с бмв-та - от всички има по много. Просто всеки най-го дразни различна група от тях. Който прави простотии го прави независимо от това, каква кола кара...
Колега да ти кажа повече ме дразнат тези с лъскавите коли, мислят си, че пътя е техен минават грубо засичат итн, все бързат за някъде ебати времето гонат, аз обичам да карам мераклийската плично бавно умерено в софия на магистралата съм колко може повече толкова, но в града бавно мое правило номер 1, всички типчета с лъскави колички на магистралата са ми равни някои са под мен и така, но в софия се мислят за най големите играчи!
Аз живея близо до ул.цар симен там има всякакви типове с лъскави коли които карат с/у теб и ти едва ли не си длъжен да спреш за да се разминеш, да спирах и аз, но вече не само не спирам а карам с/у тях и ти да видиш как пича с новата 5ца на bmw и ауди как спира и кляка, това никаква жал и никакво спиране засичали те не само не спирай а дай газ и ти го притисни правило номер 1 на пътя за мен!
Да ви кажа работи безупречно!