Информация за Г3 1.4 код ABD

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
veso-golfa
Автомобил: Golf 3
Двигател:
Контакти:

Информация за Г3 1.4 код ABD

Мнениеот veso-golfa » Пет 09 окт 2009 15:25

Здравейте колеги бихте ли ми дали някаква информация за този двигател колата е VW golf 3 1.4 ми 95г. код ABD
До сега не съм чул добра дума за него а аз съм доста доволен.
Благодаря предварително :bowdown

emo-gar
Автомобил:
Двигател:

Re: Информация за Г3 1.4 код ABD

Мнениеот emo-gar » Пет 09 окт 2009 21:52

Е,сега не чакай да го превъзнасят,мотор за ежедневна кола с подчертан "градски" характер.Което не му пречи да си поддържа скорост в рамките на позволеното и извън града.И аз съм с 64 коня и не се оплаквам,смешното става като някой с такива моторетки се опита да "гъзарее".Предполагам,че притежателите на такива коли зная какво и защо карат

Потребителски аватар
veso-golfa
Автомобил: Golf 3
Двигател:
Контакти:

Мнениеот veso-golfa » Вто 13 окт 2009 18:22

е не очаквам да е най добрия мотор на VW но съм чувал мнение от рода този мотор е толкова скапан че не е за вярване да е на VW а за 60 коня си върви прилично.

Потребителски аватар
Rado_Cobain
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Rado_Cobain » Вто 13 окт 2009 18:27

И аз съм доволен, малко е куц наистина ама щом 170км ми вдигна на газ значи не е чак за изхвърляне

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Вто 13 окт 2009 19:07

emo-gar написа:Е,сега не чакай да го превъзнасят,мотор за ежедневна кола с подчертан "градски" характер.Което не му пречи да си поддържа скорост в рамките на позволеното и извън града.И аз съм с 64 коня и не се оплаквам,смешното става като някой с такива моторетки се опита да "гъзарее".Предполагам,че притежателите на такива коли зная какво и защо карат

:да: Oт този по изчерпателен отговор няма на къде..! Както казват, всеки си хвали своето, и както каза колегата когато взимаш кола трябва да знаеш за какво я взимаш, и какви претенции имаш, и най-вече какво очакваш от нея, освен да ти върши работа и превозва. Лично аз колата я ползвам само за това за превоз, и работа. Не мисля да ставам роб, на колата, просто гледам да върви и потдържам това което трябва. Няма лоша кола има лош собственик :012:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”