"след 2001 година има двигател 101 к.с. (той е реално този 115 к.с., но е софтуерно намален - не пиша празни приказки, имам източник и мога да го цитирам на този, който желае). След 2002 или 2003 беше, не помня, има двигател 131 к.с. (това е грубо казано "помпа-дюза" варианта на двигателя от 110 к.с.). "- gr-kanev
Някой може ли да ми каже дали това наистина е така. Питам ви защото имам Пасат В5.5 AVB 101к.с и се замислям да сложа чип от Brezel, но не съм сигурен дали е удачно при положение че минавам около 50-60 000 на година.Ако 101 к.с е като 115 к.с. само е ограничен софтуерно би трябвало да няма проблем ако го повдигна малко от към конете.

Вярни ли е това
- dancing_niki
- Скиора
- Автомобил: VW Touareg V6 TDI Individual
- Двигател: CASA
Re: Вярни ли е това
Темата дали да се сложи чип или не е въпрос на личен избор. Колкото до това дали твърдението е вярно... няма никакво значение, стига тунинга да е като хората няма да имаш никакви проблеми. А за самото твърдение и аз съм чувал нещо подобно, но не съм чел задълбочено.
Здравей колега,
Мога да кажа за 116 и 131 хп. Това не е вярно, те са еднакви но с различни турбини, кулер, дюзи и др. Чипа се усеща най-много при кик-а. Твоя си работа. Аз ще покарам пасатора 1-2 годинки и тогава ще чипна
Ако го направя още сега след 2 години трябва да скачам на 3.0ТДИ 
Поздрави.
Мога да кажа за 116 и 131 хп. Това не е вярно, те са еднакви но с различни турбини, кулер, дюзи и др. Чипа се усеща най-много при кик-а. Твоя си работа. Аз ще покарам пасатора 1-2 годинки и тогава ще чипна

Поздрави.
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
дизел раздел?
заглавие на тема?
заглавие на тема?