Като ти откаже ел стъклото
Като ти откаже ел стъклото
Днеска сутринта, даже много сутринта към 6.30, ел машинката на стъклото отказа и шоферският прозорец остана три четвърти отворен. Много неприятно как зее колата пък и студено пътувам за работа. Добре, че не се случи вчера в дъжда. Намерих една фирма на пътя за Перник, която се занимава точно с това. Отидох в 9 и половина. Ами за първи път ме гонят да не гледам как работят в сервиз или където и да е. Два пъти ми казаха ми да ходя да чакам в офиса им и да гледам телевизия. И нито огледа или пробва да види какъв е проблема нито ме пита нещо - явно всичко им е ясно. Хвана отверката и почна да сваля кората. Верно, че беше и студено, но мога и сам да реша къде ми се стои пък! Както и да е след един час влезе в офиса и остави една бележка - готово е, каза. И излезе. Абе човек - поне кажи какъв е бил проблема и какво си направил, сменил ли си нещо, къде е старото, кое е новото. Плащам осемдесет лева все едно ми е телефонната сметка и всичко да ми е ясно (почти де
. Иначе да - даде гаранция, направи нещата веднага да работят. Разбрах, че били търсена фирма щото такива проблеми явно не били рядкост. Имаха и пратки за провицията приготвени. Няма лошо.

- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
Re: Като ти откаже ел стъклото
Струва ми се че говориш за Микрон Доцев 

аз ги сменях сам, има тема във форума където имаше картинки - прочетох я и веднага се заех. за нула време смених и двете, даже и на приятели съм смянял машинките после, не е нищо сложно(48 лв е нова китайска от симеон (улицата) )
-
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: AGU
И за пореден път го пиша - в Ауто+ има ремонтен комплект на Топран за 3ки. 60лв струва. И представлява целия механизъм без моторчето. Само прехвърляш двигателя и след малко играчка си перфектен.
- pas1.8mi
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.8T AEB 1999
brum написа:И за пореден път го пиша - в Ауто+ има ремонтен комплект на Топран за 3ки. 60лв струва. И представлява целия механизъм без моторчето. Само прехвърляш двигателя и след малко играчка си перфектен.
И до максимум година пак си купуваш ново!

-
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: AGU
pas1.8mi написа:brum написа:И за пореден път го пиша - в Ауто+ има ремонтен комплект на Топран за 3ки. 60лв струва. И представлява целия механизъм без моторчето. Само прехвърляш двигателя и след малко играчка си перфектен.
И до максимум година пак си купуваш ново!
Можеш ли да предложиш по-добър вариант? При Пламен Маджаров ходих 2 пъти за 1 година, оставих близо 200лв и ... изкара година и малко. С 2 пъти скъсани жила.
На дясната врата си седи оригиналният мехънизъм и не е мръднал вече 3та година. Топранския ремонтен комплект вече втори месец и работи абсолютно безупречно. Всъщност има голямо значение как ще извършиш ремонта. Ако го поставиш кадърно много ме съмнява да изкара само година. А и тия касови бележки дават 2 години гаранция по българските закони.
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Просто спрях да ги ползвам прозорците и ми се реши проблема...най-много отварям 3-4 санта и тва е....особено при двувратите е адски тежко стъклото и всичко загива за седмица 

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”