Възмутен съм от "пистата", ако тва е пистата на София извинете ама ... то не бяха прахоляци, камъни, кърпежи,дупки и кво ли не. Изобщо да караш на тва офф роуд трасе си е живо геройство, да не говороим как ще трябва да се справяш с колата на всеки завой.
Федереации ли сам там не знам, но да вземат да изберат друго трасе,че всички ще извърлят само левите амортесьори от тия десни завои, свят ми се зави,ясно че не сме французи ама все пак

Не знам въобще защо се загряваха тези сликове,при положение,че на първия десен като минете през офф роуда тези сликове вече са на г*з и не само там де....тва го казвам като критика към трасето, ясно че трябва да са загряти. Също така и нарочното минаване оттам и вдигане на прах,за да преебем задните не ме накефи ама тва си е заради борбата за места. Ако беше разрешено сигурно и яйца щяха да мятат по задните....тъпо
Относно PACO ми направи впечатление,че не всеки път държи линията и заради това се шмугват други коли(ескорта напр), нз каква е причината, но в повечето случаи ми се струваше,че сече завоите много ил пък прекалено отвън и отваря вътрешната страна, но съм сигурен,че това е опит,които се трупа с всяка състезание.Хареса ми обиколката и влизането в завоя на детелината с червеното рено,много добра скорост,линия и колата не мръдна ама тва си е мое любителско мнение

Интересно ми е как се справят спирачките при това натоварване? Върна ли газта заради загряване или заради сликовете?
Пожелавам успех и по-нахално и смело каране, само така става....колата е чук