Преди седмица си купих 6 стека(в колата 2 възрастни+ 2 деца).В магазина (пазаруваха се само цигари)казаха-по 1 стек на лице над 16 години.
Нямаше проблем(не ги погледнаха),може би късмет.
Вероятно имат опит и разпознават трафикантите.
Безмитни магазини на турската граница
Re: Безмитни магазини на турската граница
Знаят ги всичките... дори на Българско и повече от един стек да носиш примерно, 2 на човек, пак нява да ви направят проблеми понеже хората са сигурни, че са за лично ползване.
- Andrey
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
На мен лятото ми направиха проблем за 1 стек /бях купил 2 промоция в една опаковка/ Изписаха една кофа мастило, акт за митническо нарушение и си прибраха единия стек да си го пушат със "здраве". Има там една голяма табела на която пише какво може да се внесе - та 200 къса/един стек цигари/ и 1 литър концентрат. Останалите не ги помня.
- ChronoS
- Автомобил: VW Golf 2 Rallye и VW Golf
- Двигател: 2_9 Syncro
- Контакти:
Аз се прибрах снощи от там дават по 1 бутилка алкохол и един стек цигари.Цената на Парламента и Борото е 13 еuro
Значи, аз вчера също се прибрах. Ограничили са бройките стекове на паспорт в турския фришоп. От две седмици някъде е 6 стека на паспорт.
- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
morfei1 написа:Значи, аз вчера също се прибрах. Ограничили са бройките стекове на паспорт в турския фришоп. От две седмици някъде е 6 стека на паспорт.
9, не 6
- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
Не разбрахте ли че въпроса не е колко можеш да купиш , а колко можеш да внесеш. Ограниченията на Митницата са по един стек на човек, това е не само тук но и в много европейски държави. Това работя и мога само да коментирам цените, че и на Аерогарата са такива като на сухопътните. Преди имаше разлика но сега е едно и също 

-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Аз още не мога да разбера защо се купуват цигари от там.Малборото е 17 евро другите не съм ги гледал колко са но разликата от цените в магазините са минимални.Да си вземеш за теб ясно но за продаване нещо не схващам къде е смисъла.А за прекарването като гледам нямат грижи.
Е да ма тънкото Мурати е на 11 евро, а в магазините е на 35лв стека. Същото е и с дебелото Мурати.