отностно падението на един клуб през очите на един юзър

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Пет 07 апр 2006 11:10

Седя си тука, чета си, бачкам си ..... и си мисля че имате много свободно време за да се дискутират такива теми, изгонили това, изгонили онова .... изтрили това .... изтрили онова ... бе я се стегнете .. какво занчение има кой на кой какво изтрил ... никакво ... :) ако ми изтрият сто мнения та много ми дреме ... аз и без това съм загубил връзка с кораба майка и само глупости пиша :) никъде не може да се угоди на всички ама в крайна сметка какво ви пука

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Пет 07 апр 2006 11:24

Ох стига се драчили де :roll:
Кво става днес, не мога да разбера??
И едните и другите имат право, и едните и другите нямат право.

Наистина понякога модераторите твърде бързо теглят катанеца на някоя тема, преди да се е изчерпала съвсем. От друга страна пък наистина някои потребители спамят малко повече, и ако това НЕ е в Офф-Топика, съм твърдо ЗА някакво ограничение и модериране.

Истината е ВИНАГИ някъде по средата.

Само една забележка към модераторите - аз лично ако съм на тяхно място, НИКОГА не бих си позволил да използвам думите 'Като не ти харесва, махай се!'. Наистина не може да се угоди на всички, но колкото и да сте изнервени - не е това начина :wink:

Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wili98 » Пет 07 апр 2006 11:27

В случай, че не сте го видели..
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=18046
А тази тема си плачеше за заключване от самото начало..
защото знам какво се получава.. при все че е и почиствана...

Потребителски аватар
daemon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот daemon » Пет 07 апр 2006 12:10

ACCELERATOR написа:
Само една забележка към модераторите - аз лично ако съм на тяхно място, НИКОГА не бих си позволил да използвам думите 'Като не ти харесва, махай се!'.

абсолютно поддържам мнението!

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Пет 07 апр 2006 12:24

wili98 написа:В случай, че не сте го видели..
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=18046
А тази тема си плачеше за заключване от самото начало..
защото знам какво се получава.. при все че е и почиствана...

Видях я, и мисля че ще е доста полезна :wink:

Потребителски аватар
Li4o
Аватар:
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Li4o » Пет 07 апр 2006 12:57

ACCELERATOR написа:.........
Само една забележка към модераторите - аз лично ако съм на тяхно място, НИКОГА не бих си позволил да използвам думите 'Като не ти харесва, махай се!'. Наистина не може да се угоди на всички, но колкото и да сте изнервени - не е това начина :wink:

Подкрепям!
Хората, модериращи форума, ако искат да се откроят от обикновения потребител и все пак да спечелят някакво уважение - не бива да се отдават толкова на емоциите, да отговорят невротично и по махленски във форума... Претендират за някакво ниво уж....

stil
Автомобил: VW Polo 1991
Двигател: NZ

Мнениеот stil » Пет 07 апр 2006 13:24

ACCELERATOR написа:Истината е ВИНАГИ някъде по средата.

Една често срещана заблуда.
Единственото сигурно нещо е че истината е между двата края и ВИНАГИ по-близо до единия.
Гледам, че OFF-ТОПИКА пак е станал по-важен от останалите раздели. Имам наблюдението, че когато се получи така, нешата не въврвят на добре. Що не го спрете временно, да се поуталожат страстите. Мине не мине и някой "обиден" запали фитила.

Потребителски аватар
vwtuner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот vwtuner » Пет 07 апр 2006 13:51

вече съм на 18 и половина... ма значение никво горе-долу... и на 10 и на 60 да бях пак щях да съм възмутен от отношението към обикновенния потребител който не издига блондитата бирата и НИХВИ или каквото е там в култ...
Драго, прав си познаваме се от самото начало... тогава не разбирах нищо и си правех сметка че не разбирам и се интересувах... и продължавам да се интересувам...
просто тук в този форум имам чувството че влиза примерно някой монтьор с некъв бая опит и се ще се намери една групичка която ще му обяснява как той нищо не разбира и т.н. накрая ще се заключи темата, монтиора ще е баннат да не стават спорове а групичката на МОДОПОМАЗАНИТЕ ще бъде оставена да си ги прави пак тия изпълнения... друг вапрос е че на следващия ден или следващата седмица точно този който е хулил най-много монтиора ще иде може би при него да му смени крушката на левия фар\чистачките\да му пренастрои станцийте...
пресилено ги представям нещата но искам да се разбере за какво говоря...
Драго, много малко неща ми харесват всъщност... нагледал съм се и на снимки и на наистина много коли на живо... не всичко що е спойлер намирам че трябва да се подскача около него...
niksi, явно съм те обидил... не съм имал предвид точно теб...

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Пет 07 апр 2006 14:23

Хубаво е нещата да се държат по-изкъсо отколкото разхайтено.Аз съм доволен от модераторите.Единствената ми забележка е, че понякога се престарават и трият, а друг път виждам много тъпи теми, които си съществуват, или пък някои теми не са си на мястото и няма кой да ги премести.Просто не мога да им хвана критерия, иначе шапка им свалям за търпението и за отделеното време пред монитора, за да съхранят това форумче такова каквото трябва да е :!:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”