Здравейте колеги!
Имам следния проблем с Пасатчето ми-колата е В5 2.5 TDI V6 Automat
Появи се едно странно пукане под скоростния лост при потегляне и при спиране.
Някой да има предположение от какво може да е?
Благодаря предварително на отзовалите се,защото това пукане ме притеснява!
Странно пукане
- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
Re: Странно пукане
Никой не смее да изрази предположенията си.
Тампон, например? Да не задълбаваме в по-сложни проблеми с придърпване, чукане, праскане и хръткане от дебитомер...
Мнение от сервиз?
Тампон, например? Да не задълбаваме в по-сложни проблеми с придърпване, чукане, праскане и хръткане от дебитомер...
Мнение от сервиз?
- kondzhagyulo
- Автомобил:
- Двигател:
ChimeyJimmey написа:Никой не смее да изрази предположенията си.
Мнение от сервиз?
ChimeyJimmey Какво точно искаш да кажеш с "хръткане от дебитомер"? Как точно определяш това нещо?
- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
Да не ти се случва.
Невероятно, но факт - определени автоматични скоростни кутии се ЧУПЯТ заради неправилно работещ дебитомер.
P.S. "хръткането" не се чува от дебитомера, а от скоростната кутия - по-скоро удар и изключване.
Невероятно, но факт - определени автоматични скоростни кутии се ЧУПЯТ заради неправилно работещ дебитомер.

P.S. "хръткането" не се чува от дебитомера, а от скоростната кутия - по-скоро удар и изключване.

Мотора е в топ състояние,ревизиран отвякъде-без грешки.това отпада!
Мотора е стъпил върху хидравлични тампони,но по тях няма омазнено,скъсано или спукано!
Прави ми впечетление,че когато е хладно навън или сутрин когато тръгвам това пукане го няма,когато стопли се появява!!!Колата върви превъзходно-пука само при спиране и при потегляне....
Мотора е стъпил върху хидравлични тампони,но по тях няма омазнено,скъсано или спукано!
Прави ми впечетление,че когато е хладно навън или сутрин когато тръгвам това пукане го няма,когато стопли се появява!!!Колата върви превъзходно-пука само при спиране и при потегляне....
-
- Автомобил:
- Двигател:
Абе давай я на сервиз, не карай така, че тия скоростни кутии са баси цифрите. Дано да е нещо малко