Колеги някой ползвал ли е услугите на "Юнитрейд" в София за "ПД" двигатели???
Трябва да се диагностицират самите "ПД" елементи.
На пловдивския "ХААС" ,им нямам доверие.
Някой ползвал ли е "Юнитрейд" за "PD"
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
- Yu
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Някой ползвал ли е "Юнитрейд" за "PD"
Да, нямам оплаквания.Желателно е да се обадите и да си запишете час.Иначе може напразно да се разкарвате понякога има доста коли за ремонт.
-
- Автомобил:
- Двигател:
До колкото знам Авел правиха някакви магий с тези помпа дюза мотори, но конкретно да ти направят диагностика на самата дюза, не вярвам някои от официалните сервизи да се наеме. Моят съвет е опитаи там щом не се доверяваш на Хаас, въпреки, че и в Юнитреид съм бил и в Хаас навсякаде използват едни и същи тестери и методи за диагностика, демек "това което не е предписано от завода не го пипаме".

днес ходих до Юнитрейд - има някаква лятна промоция - за 60 кинта ти диагностицират яко почти цялата кола (6 основни групи параметри), правили сме там наши коли ПД и ги оправяха, общо взето незнам кой друг би се наел....
аз мога да ги деагностицирам но ви препорачвам ваген сервиз, шефа на срвиза е специализирал в германиа специално вав фолцфаген и е много по в час от тези вав юнитреид георги се казва пича и е наи добриа в циала балгария, аз от него сам се учил но все пак немога обсалютно всичко да правия като него
- Nio4ak
- Автомобил:
- Двигател:
rashko75 написа:аз мога да ги деагностицирам но ви препорачвам ваген сервиз, шефа на срвиза е специализирал в германиа специално вав фолцфаген и е много по в час от тези вав юнитреид георги се казва пича и е наи добриа в циала балгария, аз от него сам се учил но все пак немога обсалютно всичко да правия като него
колега къде точно е сервиза на Цар Борис 3ти срещо Шкода ли

защото и аз искам да ходя на диагностика и ме пратиха там
- kn9453
- Автомобил:
- Двигател: AHF 99
Колега, давай координати на този "шеф" дето е специализирал "ПД" мотори. А, дано нещо да е научил на "специализацията" - на нас такъв човек ни трябва!!!
абе Жоро го знам, ама специално по ПД не знам дали някой разбира повече от Пепи от Юнитрейд, той е цар на тая тема...
- Nio4ak
- Автомобил:
- Двигател:
колеги днес се разбрах по ГСМ-а със този Жоро за час. Отивам във сервиза и Жоро го няма , казаха ми да чакам но можело и да не дойде изключително некоректно отношение аз лично НИКОГА НЯМА ДА СТЪПНА ТАМ...
- kn9453
- Автомобил:
- Двигател: AHF 99
.....уплашил се е "специалиста" и за това не е дошъл. И като става дума за "специалисти" - въпроса не е в
диагностиката,какво като ти кажат "това или друго не работи както трябва"???? трябва "Майстор" да го отстрани!
диагностиката,какво като ти кажат "това или друго не работи както трябва"???? трябва "Майстор" да го отстрани!
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”