Жалба срещу полицай в бургас къде и как давайте съвети
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- VAG-fen
- Автомобил:
- Двигател:
Жалба срещу полицай в бургас къде и как давайте съвети
Колеги ситуацията е следната : плащам си телефона в офис на м тел на площад тройката в гр. Бургас излизам и виждам голфа качен на паяк!!!Викам на младежа сваляй го той ми отказва и ми посочва сержант Ангелов от кат Бургас,казвам му да ми свали колата а той ми вика че не можа а аз ??? що и той ми тъй! има заповед аз са метнах на паяка и влезнах у голфо и са заключих и Ангелов вика на шофьора КАРАЙ, щом е толкова отворен ТОЯ!!!СЯ въпроса ми е аз акта от общинска полиция не искам да го обжалвам щот бях спрял на място за такси виновен съм и исках да си платя на място а ся си плащам и репатрирането 52лв.Аз си мисля че първо не е редно шофьора да кара камиона когато в автомобила има човек но той го закара до паркинга!Второ Ангелов си измисля защото в цял свят когато собственника на колата когато се появи преди да е тръгнал паяка може да си плати на място да му се издаде документ и да му се върне колата. Искам да пусна жалба срещу катаджията Ангелов!!!!
- dnn
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Жалба срещу полицай в бургас къде и как давайте съвети
колега пусни една жалба до шефа на кат и пищи че полицая е бил във видомо нетрезво състояние кофтие е че нямаш свидетел иначе нищо няма да му направят на гадното ченге но ако пишиш,че е бил в нетрезво състояние ще го викат на най различни тестове
Последна промяна от radotom на Пет 16 окт 2009 10:24, променено общо 1 път.
Причина: А той бил ли е във 'видимо нетрезво състояние'? Интересно, дали пък да не вземе да те 'види' 3-4 пъти последователно същия тоя полицай Ангелов как минаваш на червено и испреварваш при непрекъсната линия?!?
Причина: А той бил ли е във 'видимо нетрезво състояние'? Интересно, дали пък да не вземе да те 'види' 3-4 пъти последователно същия тоя полицай Ангелов как минаваш на червено и испреварваш при непрекъсната линия?!?
-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Абе хора вие в ред ли сте? Спрял където не може вдигнали колата по после полицая крив.На човека това му е работата. Ако всеки спира където му е кеф какво ще стане?
- ABSOLUT
- Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
- Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
- Контакти:
Проблема на ВАГ Фен е, че са му взели 52лв, като са закарали колата до пакинга, а не примерно 20лв, ако му я бяхя свалили на място като се е появил.
- dnn
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
а ако беще нямоя мутра нищо нямаще да му вземат
а щяха да се извиняват да не ядат бой после
а щяха да се извиняват да не ядат бой после
-
- Автомобил:
- Двигател:
Има ли такава възможност, ако са ти качили колата да я свалят? Нормативно как е?
Знам, че преди да са я качили, можеш да си платиш парите и да си тръгнеш, един мой познат е направил така в Бс. Но ако вече са я качили?
Знам, че преди да са я качили, можеш да си платиш парите и да си тръгнеш, един мой познат е направил така в Бс. Но ако вече са я качили?
- joro_kem
- VW експерт
- Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
- Двигател: AXR DFFA
в пловдив - ако ги свариш на място, качили-некачили, кихаш 15 кинта, издават ти касова бележка и си готов. ако не си там - 30 или 35 (не помня точно) + престой на паркинга.
1во в МВР няма от повече от 2 години сержанти, а полицаи/за катаджии -младши автоконтрольор/ ,инспектори и комисари
2ро в работно време си пускаш жалба в деловодство в РУ НА МВР
3то първо виж как стоят нормативно нещата и после се жалвай където трябва
2ро в работно време си пускаш жалба в деловодство в РУ НА МВР
3то първо виж как стоят нормативно нещата и после се жалвай където трябва
- dnn
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
колега синия талон в теб ли е
- VAG-fen
- Автомобил:
- Двигател:
ся пак ви отговарям имам свидетел жена ми,второ искам да осъдя сержант Ангелов ,а не общината аз съм си виновен!!! ама точно за тва че ми репатрираха колата и ми взеха 52,60 за нищо при положение че съм там и можеше както е в целия свят да си платя глобата на място!!!Защото на Ангелов му било криво сутринта ,синия талон си е в мен !!!
- dnn
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
колега просто си подаднал на някое тъпо ченге теса много в бургас някой подлизурко
колега и да тръгниш да го съдиш нищо няма да му направят само се замисли колко ние бавна системата
колега и да тръгниш да го съдиш нищо няма да му направят само се замисли колко ние бавна системата
- kickcho
- Автомобил:
- Двигател:
Братле , в нашата страна да тръгнеш срещу полицията е се едно да се блъснеш челно с 200км/ч !
Аз исках да пусна жалба за един полицай ,но се оказа че просто няма смисъл ! А бях в правото си ,но историята е много дълга . Ако искаш пиши ми ЛС да ти разкажа ,но просто няма смисъл от цялата работа като тая жалба ще бъде изхвърлена в коша на някой шеф !
Поздрави !
Аз исках да пусна жалба за един полицай ,но се оказа че просто няма смисъл ! А бях в правото си ,но историята е много дълга . Ако искаш пиши ми ЛС да ти разкажа ,но просто няма смисъл от цялата работа като тая жалба ще бъде изхвърлена в коша на някой шеф !
Поздрави !
- VAG-fen
- Автомобил:
- Двигател:
Не ве не мога да спа от яд !!!! Искам да го осъдя тоя помияр дайте някой номер на адвокат от Бургас по дела с КАТ!!!
- dnn
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
колега има човек дето се занимава с кат
но той оправя актове и незнам дали ще се навие за такава работа все пак и той един от тях
но той оправя актове и незнам дали ще се навие за такава работа все пак и той един от тях
- VAG-fen
- Автомобил:
- Двигател:
Не не искам такъв искам адвокат утре да се консултирам и да подавам там квото трябва в кат! Е 2 часа е още сън не ме лови, майка им ....... Ей ще ида и ше им подпаля паяка !!!dnn написа:колега има човек дето се занимава с кат
Върни се в “ОФФ-Топик - други”