Въпросче за ESP
- murkata
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Въпросче за ESP
кои бушони. малките отстрани ли
-
Рошко
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Значи, аз разбирам следното като го изключиш ти светва лапмпата, а като го включиш и опънеш ръчната колата върти гуми, колега, ти убеден ли си, че знаеш кога е включено и кога изключено?!
- Haralampi
- Автомобил: VW Golf 4 - 2002
- Двигател: 1.6 16V - AZD
Изглежда ми наясно колегата, защото трябва да е точно така както е написал - когато го изключиш да свети, а когато е вкл. - не.
Според мен murkata просто си си внушил, че не ти работи - ако имаше проблем, щеше да ти изкара със сигурност грешка и на борд комп. или да свети постоянно на таблото. Като искаш го провокирай задействайки ABSa, но според мен нямаш проблем.
Ако очакваш въобще да не върти на място грешиш - нормално е да прескача разбира се но на етапи - накарай някой да седи от вън и то е очевидно кога върти свободно и кога има чужда намеса...
Ако искаш да се подсигуриш, че всичко ти е ок единствения най-лесен и сигурен начин е да разчетеш паметта.
Според мен murkata просто си си внушил, че не ти работи - ако имаше проблем, щеше да ти изкара със сигурност грешка и на борд комп. или да свети постоянно на таблото. Като искаш го провокирай задействайки ABSa, но според мен нямаш проблем.
Ако очакваш въобще да не върти на място грешиш - нормално е да прескача разбира се но на етапи - накарай някой да седи от вън и то е очевидно кога върти свободно и кога има чужда намеса...
Ако искаш да се подсигуриш, че всичко ти е ок единствения най-лесен и сигурен начин е да разчетеш паметта.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”