Жалба срещу полицай в бургас къде и как давайте съвети

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
VAG-fen
Автомобил:
Двигател:

Re: Жалба срещу полицай в бургас къде и как давайте съвети

Мнениеот VAG-fen » Пет 16 окт 2009 1:17

sploty написа:1во в МВР няма от повече от 2 години сержанти, а полицаи/за катаджии -младши автоконтрольор/ ,инспектори и комисари
2ро в работно време си пускаш жалба в деловодство в РУ НА МВР
3то първо виж как стоят нормативно нещата и после се жалвай където трябва

1 во за мен всички са милиционери
2ро акта е общински и ще е 20лв (ще си го платя)
3то искам милиционера Ангелов в съда (разбра ли ме сега)

Последна промяна от Pichaga на Пет 16 окт 2009 1:27, променено общо 1 път.
Причина: 4. по-спокойно!!! колегата се опитва да помогне

vasko01
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vasko01 » Пет 16 окт 2009 1:31

Ей наглоста на тоя народ край няма ,спрял си на забранено място и колата е била вдигната ,че то по твойта логика ти и на някой светофар можеше да го настигнеш и да искаш да ти свали колата.А за това дето си се качил в колата ххххм може и като възпрепятстване на закона да се тълкува или ти си мислеше "сега ше се хакна горе и тоя ше се оплаши и ше ми се размине" да ама не.Всеки реве като по новините покажат някой дето не са му вдигнали колата , ама неговата не трябва.Мутрите бият и респектират с пари а ти какво направи качисе и се заключи в колата ама не ти мина номера.Не се засягай ама ми писна от разни индивиди дето спират където си искат уж за по 1 минута а пък останалите трябва да прелитаме над тях. :evil:

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Пет 16 окт 2009 2:06

Ако не сте видели човека пита как да подаде жалба срещу служитела на КАТ. Щото явно за паркирането си е платил вече предоволно. А не къде и как да паркира!? :screwy На който му е писнало да оди да се плаче на арменския поп, не да спами с излишната си простотия ако не може да му помогне. :!: :screwy Аман от компетенции по паркирането тука. Като толкова искате да се паркира що не събрахте няколко милиона да направите модулни паркинги, ми само пишете излишни глупости в темите на хората? :screwy На вас дето пишете тъпотии, ясно ли ви е, че по пътища предвидени за 5000 коли да речем се движат 50000 и паркират? :screwy Тия боклуци от паркинги и гаражи, колко паркинга посториха за тия години дето събират толко пари от вас а? А тия дето им плащате данъци? Айдеее да одите на тех да се плачете не в темите на хората. :screwy :horror: :глупав :censored:

Последна промяна от black` на Пет 16 окт 2009 2:21, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
calm
Автомобил: VW PASSAT B5
Двигател: 1.8T
Контакти:

Мнениеот calm » Пет 16 окт 2009 2:19

VAG-fen написа: Викам на младежа сваляй го той ми отказва и ми посочва сержант Ангелов от кат Бургас,казвам му да ми свали колата а той ми вика че не можа а аз ??? що и той ми тъй! има заповед аз са метнах на паяка и влезнах у голфо и са заключих и Ангелов вика на шофьора КАРАЙ, щом е толкова отворен ТОЯ!!!

Ай тва е! Да спориш с полицай, е все едно да спориш с радиоточка :banghead:

Потребителски аватар
Peteff
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Peteff » Пет 16 окт 2009 6:47

vasko01 написа:Ей наглоста на тоя народ край няма ,спрял си на забранено място и колата е била вдигната ,че то по твойта логика ти и на някой светофар можеше да го настигнеш и да искаш да ти свали колата.А за това дето си се качил в колата ххххм може и като възпрепятстване на закона да се тълкува или ти си мислеше "сега ше се хакна горе и тоя ше се оплаши и ше ми се размине" да ама не.Всеки реве като по новините покажат някой дето не са му вдигнали колата , ама неговата не трябва.Мутрите бият и респектират с пари а ти какво направи качисе и се заключи в колата ама не ти мина номера.Не се засягай ама ми писна от разни индивиди дето спират където си искат уж за по 1 минута а пък останалите трябва да прелитаме над тях. :evil:

през мястото на което е спрял колегата спокойно може да се минава при паркирали коли от 2-те страни на улицата която е еднопосочна , отдясно е разрешено но горе долу до въпросния мтел , след това има 4-5 места за таксита предполагам на тях е спрял колегата и са го вдигнали .
по принцип ако ги свариш на място трябва да ти свалят колата , полицая се е направил на много велик , ти си му казал нещо , той се е помислил за бог ,натварил се еи е казал да тръгва паяка въпреки че си вътре в колата
шофьора няма право да кара при положение че има някой отзад, но нали закона прави и него бог - щото е с другарче полицайче - и той е тръгнал
ако бяхме в бяла държава с това правило щяха да ти свалят колата , нищо че отзаде зад паяка сигурну е имало 20 коли , щеше да си платиш и всеки да си ходи.

та търси си правата , съди ги , обади се в скат , раздухай нещата че да се вземат малко в ръце
нямам нищо против полицаите, напротив уважавам ги но много се "надуват" като са на работа бе- май си помислиха че са в някой американски екшан от 90-те

Потребителски аватар
dnn
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dnn » Пет 16 окт 2009 8:01

тъп по-тъп най-тъп полицай
полицай веднаж полицай за цял живот

Последна промяна от Pichaga на Пет 16 окт 2009 8:02, променено общо 1 път.
Причина: това спам ли беше? още едно такова мнение и темата отлита...аре малко се съобразявайте и автора и другите

Потребителски аватар
bad_look
Автомобил: vw golf 2 GTI
Двигател: PB

Мнениеот bad_look » Пет 16 окт 2009 8:43

полицая нещо не е бил в настроение иначе би трябвало да ти свалят колата като си се появил

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Пет 16 окт 2009 9:29

kiril_bulgaria написа:Знам, че преди да са я качили, можеш да си платиш парите и да си тръгнеш, един мой познат е направил така в Бс. Но ако вече са я качили?

ето това е истината и няма как да ги съдиш, защото ти си виновен и после си се метнал в паяка.
знаеш ли ,че ако ти махнеш скобата те глобяват 80 лв.(в Сл. бряг е така) може и да те глобят ,че си се качил на паяка.
не се хаби защото ти си неправилно спрял
:beer

Потребителски аватар
Spas
Модератор
Модератор
Автомобил: VW Golf 2
Двигател: 1800 RP

Мнениеот Spas » Пет 16 окт 2009 9:33

Колега, съди полицайчето до дупка. По закон е трябвало да ти свалят колата на момента, щом си бил там вече и те не са били тръгнали. Щом имаш и свидетел, работата е съвсем различна вече. Съди го, дори и да няма някакъв ефект огромен, ще му седи в досието на тоя помияр, че е имало някога, някъде проблем със него, а аз съм почти сигурен, че така повече няма да направи. Най-малкото, че си бил и в колата. Напиши в жалбата, че си си взимал документи от колата и те са тръгнали без да те предупредят!! Ти си си платил за това, че си нарушил, а те майтап си правят. Не се отказвай! Успех

п.с. Намери някой компетентен адвокат, да не си сам в "боя" и :dummy:

Потребителски аватар
sploty
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sploty » Пет 16 окт 2009 9:53

idiotchooo написа:Колега, съди полицайчето до дупка. По закон е трябвало да ти свалят колата на момента, щом си бил там вече и те не са били тръгнали. Щом имаш и свидетел, работата е съвсем различна вече. Съди го, дори и да няма някакъв ефект огромен, ще му седи в досието на тоя помияр, че е имало някога, някъде проблем със него, а аз съм почти сигурен, че така повече няма да направи. Най-малкото, че си бил и в колата. Напиши в жалбата, че си си взимал документи от колата и те са тръгнали без да те предупредят!! Ти си си платил за това, че си нарушил, а те майтап си правят. Не се отказвай! Успех

п.с. Намери някой компетентен адвокат, да не си сам в "боя" и :dummy:

Колега кажи тогава по кой закон и кой чл.
щом си наясно

Потребителски аватар
Clv13
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Clv13 » Пет 16 окт 2009 10:06

полицай веднаж полицай за цял живот :banghead:

Последна промяна от Pichaga на Пет 16 окт 2009 10:45, променено общо 1 път.
Причина: предупреждение имаш за това мнение

Потребителски аватар
Aneto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aneto » Пет 16 окт 2009 10:17

VAG-fen написа:ся пак ви отговарям имам свидетел жена ми,второ искам да осъдя сержант Ангелов ,а не общината аз съм си виновен!!! ама точно за тва че ми репатрираха колата и ми взеха 52,60 за нищо при положение че съм там и можеше както е в целия свят да си платя глобата на място!!!Защото на Ангелов му било криво сутринта ,синия талон си е в мен !!!

Е на такива като тебе ме е най яд!!!! Хем си виновен, хем за това че човека си е вършил работата искаш да го съдиш, хем като те глобили - леле мале..... И тука разни ти дават съвети да пошеш че полицая е пиян. Абе няма ли модератори в тоя форум!!!!
Ами спирай - не само на спирки, давай, има и детски площадки, и зелени площи..... и още къде ли не. И ако те глобят - давай да се жалваме от полицейска несправедливост! Какво като си дошъл навреме! Аз ако съм - още една допълнителна глоба за неподчинение на полицай!!!!
И това ми било колеги! Дано поне да нямаш стикери на клуба!

Потребителски аватар
Spas
Модератор
Модератор
Автомобил: VW Golf 2
Двигател: 1800 RP

Мнениеот Spas » Пет 16 окт 2009 10:51

Aneto написа:
VAG-fen написа:ся пак ви отговарям имам свидетел жена ми,второ искам да осъдя сержант Ангелов ,а не общината аз съм си виновен!!! ама точно за тва че ми репатрираха колата и ми взеха 52,60 за нищо при положение че съм там и можеше както е в целия свят да си платя глобата на място!!!Защото на Ангелов му било криво сутринта ,синия талон си е в мен !!!

Е на такива като тебе ме е най яд!!!! Хем си виновен, хем за това че човека си е вършил работата искаш да го съдиш, хем като те глобили - леле мале..... И тука разни ти дават съвети да пошеш че полицая е пиян. Абе няма ли модератори в тоя форум!!!!
Ами спирай - не само на спирки, давай, има и детски площадки, и зелени площи..... и още къде ли не. И ако те глобят - давай да се жалваме от полицейска несправедливост! Какво като си дошъл навреме! Аз ако съм - още една допълнителна глоба за неподчинение на полицай!!!!
И това ми било колеги! Дано поне да нямаш стикери на клуба!

С цялото ми уважение, обаче полицаите превишават правомощията си постоянно и се правят на "велики" постоянно. А и системно нарушават закона и те, а са тези, които трябва да дават пример. Колегата не е казал, че трябва да му се върнат парите и честно заявява, че си е виновен. Всички трябва да отстояваме правата си, ако те са нарушени!! :да:

п.с. Колега, незнам по кой член е това, затова те посъветвах да потърсиш адвокат. Успех

Потребителски аватар
Aneto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aneto » Пет 16 окт 2009 11:01

В конкретния случай - с какво полицая е превишил пълномощията си?

И кой ако не полицая трябва да отстоява правата на другите участници в двежението - за това че един е решил да запуши спирка, например 40 човека в автобуса трябва да му прескачат колата ли??????????? А техните права се защитават именно от полицията. Защото такива под път е над път - аз овчарски скак ли да практикувам за да мина или да "прелетя" над спрели кой дето свари.
Полицая тук е съвсем прав.

Последна промяна от Aneto на Пет 16 окт 2009 11:07, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Winner25
Автомобил: VW Passat B4 B6
Двигател: ABS BKC

Мнениеот Winner25 » Пет 16 окт 2009 11:04

Това да не е петъчната тема :Mr Green Fun

Върни се в “ОФФ-Топик - други”