@verter какво имаш впредвид
verter написа:Трика е да се НАЛИВА спрея,
verter написа:Става уникално обаче само на една ръка!!!
как точно да го направя да започна да пръскам отгоре надолу обилно със спрея и като стигна най долу да не го повтарям ли?
verter написа:Трика е да се НАЛИВА спрея,
verter написа:Става уникално обаче само на една ръка!!!
Lorinser написа:Какво Ви е мнението за затъмняването на стоповете ..??
С какво ..?
Къде и Колко излиза ????
Поствайте снимки....
bullet написа:Случайно да знаете колко спрея ще трябват за затъмняване на стоповете и страничните мигачи на Golf3 - 1 или 2?
@verter какво имаш впредвидverter написа:Трика е да се НАЛИВА спрея,verter написа:Става уникално обаче само на една ръка!!!
как точно да го направя да започна да пръскам отгоре надолу обилно със спрея и като стигна най долу да не го повтарям ли?
Не са с болтове !!! Взимаш една тънка отвертка и я подпъхваш леко (мисля че беше от тясната -дясна страна на мигача) Пробвай - ще стане от самосебе сиda6o_amvr написа:Единственото което искам да попитам е как да сваля страничните мигачи на моя Г3(които стоят отстрани на предните калници на колата).Някой може ли да ми каже как са прикрепени към колата тези мигачи,дали се държат с болчета или с щипки.
golfer написа:то ми омръзна да повтарям,но пак ще кажа:
1 бр. спрей за стопове и мигачи на "dupli color" струва 8лв.
има различни цветове.
който е виждал моя "preformance" знае как изглежда.
Dobromirski написа:Здравейте, тук ще споделя и моят опит.
Със спрей съм ръсил стопове още преди 2 години. Ако ги налееш стават супер, но след едно лято спреят избелява от слънцето. Ако решиш да ги повториш долният стар слой се набръчква и нищо не става. Трябва да се изкшурят на ново до пластмасата и всичко на ново. НЕ ТРИЙТЕ СТОПОВЕТЕ С КОРЕСЕЛИН - ЩЕ СЕ НАПУКАТ !
Най добре става ако след цветният спрей се лакират с АКРИЛЕН ЛАК . Той има UV защита и вече нямате проблеми.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 61 госта