Започна промяната и на моето кабрио..

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
Потребителски аватар
pitona34
Автомобил:
Двигател:

Re: Започна промяната и на моето кабрио..

Мнениеот pitona34 » Съб 03 окт 2009 20:20

xalerrelax написа:както казах и в другата тема чакам да вида с нетърпение как ще стоят 17-ките,а ми интересно 1:1 като този от снимката ли ще става ?

Не,няма да я боядисам като модела,ще е черен в горната част и червен в долната...дано да ми хареса че какъвто съм,връщам колата и се пребоядисва... heavy metal zork

Потребителски аватар
pitona34
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pitona34 » Съб 03 окт 2009 20:22

Rado_Cobain написа:колега да позная ли, че гумите са ти Yokohama Parada ;) същите като моите :) доволен ли си от тях

Още не съм ги пробвал,но като излезе от боядисване,ще ги пробвам... :drinking:

Потребителски аватар
pitona34
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pitona34 » Съб 03 окт 2009 20:27

kiko_77 написа:ще стене яко както е трагнало , и аз съм с такава броня и мн ме кефи кой каза че им било минало времето :не: мн добре стои особено ако е смъкнато, колко кинти си я взе и от каде ?

Бронята взех от: tuning-mania,само бронята струва 250 лв.но на мен със решетките (питите) и халогените ми излезе 300 и 40/50 всичко се продава отделно....но пък бронята си я бива.

Потребителски аватар
pitona34
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pitona34 » Съб 03 окт 2009 20:51

Така беше голфчето до сега,фарчетата съм купил скоро,но вече ги харизах на един от бояджиите,а на втората снимка,на жената Битъла и моят красавец: със затъмнени всички стъкла,сега търпение ми трябва да изчакам боядисването,отворен съм за идеи,пари за сега има :да: .... Изображение Изображение

Потребителски аватар
alpine
wheels dealer
Автомобил: L-Es
Двигател: 1H-1H-PG-1V-1Z-AJL-Cosworth
Контакти:

Мнениеот alpine » Съб 03 окт 2009 21:30

окачване ще му слагаш ли ?
Дано боята ти стане добра защото иначе нищо не правиш :да: УСПЕХ !

Потребителски аватар
bodil4o
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bodil4o » Нед 04 окт 2009 9:56

pitona34 написа:Не,няма да я боядисам като модела,ще е черен в горната част и червен в долната...дано да ми хареса че какъвто съм,връщам колата и се пребоядисва...

По-добре няма ли да е ако е черна отдолу и червена отгоре ... помоли някой на фотошоп да ти ги направи двата модела ... тъмния цвят е по-добре да е отдолу :да:

Потребителски аватар
pitona34
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pitona34 » Нед 04 окт 2009 10:29

bodil4o написа:
pitona34 написа:Не,няма да я боядисам като модела,ще е черен в горната част и червен в долната...дано да ми хареса че какъвто съм,връщам колата и се пребоядисва...

По-добре няма ли да е ако е черна отдолу и червена отгоре ... помоли някой на фотошоп да ти ги направи двата модела ... тъмния цвят е по-добре да е отдолу :да:

Не знам,боядисвам я така заради белият салон,и черното табло и гюрук,пък и е със затъмнени стъкла.Давах я колата на фотошопъри от тунинг.бг ама ми я направиха както искам черно горе и червено долу,и не ми е удобно да досаждам само аз,тъй като искам да видя повече идеи,ама карай ще видим как ще е,после не ме бърка да обърна цветовете-искам да стане страхотно,а не горе долу. Ето снимката не е перфектна но: Изображение

Последна промяна от pitona34 на Нед 04 окт 2009 10:40, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
pitona34
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pitona34 » Нед 04 окт 2009 10:32

alpine написа:окачване ще му слагаш ли ?
Дано боята ти стане добра защото иначе нищо не правиш :да: УСПЕХ !

За окачване ще помисля като стане готова,да видя как ще изглежда и ако има нужда от окачване ще го сменя. А нещо за боите да кажеш,че искат аз да гледам каталог и да избера,ама съм бос в дебрите на автобоите...та някои ако знае нещо повече да сподели. :kissy:

Потребителски аватар
toshara
Автомобил: MK2 Golf
Двигател: GTI PB 1990

Мнениеот toshara » Нед 04 окт 2009 12:03

Не знам,според мен преди голфа ти е бил по-хубав,само можеше да запушиш мигачите и халогените,един широк нож и фарове с черни рефлектори+мигачи...Тая тЮнинг броня нещо няма да му отива май..

Потребителски аватар
kiko_77
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kiko_77 » Нед 04 окт 2009 14:37

pitona34 написа:
kiko_77 написа:ще стене яко както е трагнало , и аз съм с такава броня и мн ме кефи кой каза че им било минало времето :не: мн добре стои особено ако е смъкнато, колко кинти си я взе и от каде ?

Бронята взех от: tuning-mania,само бронята струва 250 лв.но на мен със решетките (питите) и халогените ми излезе 300 и 40/50 всичко се продава отделно....но пък бронята си я бива.

е значи мога да си купя питите отделно ?

Потребителски аватар
pitona34
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pitona34 » Нед 04 окт 2009 17:02

kiko_77 написа:
pitona34 написа:

е значи мога да си купя питите отделно ?

Да можеш да си поръчаш само питите....само че им звънни или им напиши е-маил...

Потребителски аватар
pitona34
Автомобил:
Двигател:

Re:

Мнениеот pitona34 » Нед 04 окт 2009 17:05

toshara написа:Не знам,според мен преди голфа ти е бил по-хубав,само можеше да запушиш мигачите и халогените,един широк нож и фарове с черни рефлектори+мигачи...Тая тЮнинг броня нещо няма да му отива май..

Ами ще се пробва новата броня,то тук на тази снимка не е напаснато както трябва и не изглежда хубаво,иначе старата броня ще и запълня дупките за мигачите и халогените,и ще си я пазя в гаража,та като ми омръзне новата ще си сложа старата....но мисля че ще си стане готино и с новата... :beer

Калоян Крумов
Автомобил: vw mk2 Candy Blue
Двигател:

Мнениеот Калоян Крумов » Съб 17 окт 2009 21:19

Боядисаха ли я колата? Сминки туй-онуй?!

G60

Мнениеот G60 » Съб 17 окт 2009 21:54

pitona34 написа:
bodil4o написа:

Не знам,боядисвам я така заради белият салон,и черното табло и гюрук,пък и е със затъмнени стъкла.Давах я колата на фотошопъри от тунинг.бг ама ми я направиха както искам черно горе и червено долу,и не ми е удобно да досаждам само аз,тъй като искам да видя повече идеи,ама карай ще видим как ще е,после не ме бърка да обърна цветовете-искам да стане страхотно,а не горе долу. Ето снимката не е перфектна но: Изображение

Как бял салон? На снимката е червен,или преди е бил с червена кожа а сега вече е с бяла? :roll:

Потребителски аватар
1.8T
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот 1.8T » Нед 18 окт 2009 9:45

Какво стана..? Имали раздвижване по проекта..? Даваи снимки че много искам да видя как му стоят джантите..!! :bowdown :bowdown

Върни се в “Оптичен тунинг”