колеги много ми се клати седалката на колата като завия на някои завой и тя ха на ляжо ха на дясно.от какжо мойе да е гледах гледах ама ни6то не можах да жидя.
някои ако знае да каже
клатене на седалката на голф 3
-
zdravko_jett
- Автомобил:
- Двигател:
Re: клатене на седалката на голф 3
колега потърси ли в търсачката. маи не си.има писано лично аз съм писал, аи други колеги са писали как решават проблема.е може да е за кратко време но пак месец 2 3 изкарва.има едни пластмаски тесе изяждат,жземма такъв предпазител за врата дето се слага на ръба поставам го там ама меря предварително каква трябва да е дебелината му поставям ги даже малко с лепилце може да лепнеш и увивам с изолирбанд тва не е решение на проблема ама кара известно време в една тема бях чел че ги продават някъде тези пластмаси
- enigma79
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
е добре де,тея пластмаси не могат ли дасе заменят с метални такива,отивате при някой стругар или фрезист,незнам какво точно представляват,но няма нищо което да несе опре на нашата нация 

- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
enigma79 написа:е добре де,тея пластмаси не могат ли дасе заменят с метални такива,отивате при някой стругар или фрезист,незнам какво точно представляват,но няма нищо което да несе опре на нашата нация
с всеки твой пост съм по голям потрес(нищо лично)ама нали се сещаш че щом са направени от ханс от пласмаса има защо иначе нямаше изобщо да ги има
а колега проблема може да не от пласмасите,виж свали седалката и огледай добре за счупено и заминала заварка отдолу където е гръбнака на самата седалка(личен опит
)-
zdravko_jett
- Автомобил:
- Двигател:
могат да се изработят пак от пластмаса ама тря оригинал и да е от няква по здрава пластмаса моите пластмаси и на 2те седалки са счупени побългарявани саenigma79 написа:е добре де,тея пластмаси не могат ли дасе заменят с метални такива,отивате при някой стругар или фрезист,незнам какво точно представляват,но няма нищо което да несе опре на нашата нация
- Dorian
- Автомобил: Golf 4 TDI
- Двигател: AHF
Няма какво да се занимавате да изработвате тези пластмаски които се изяждат,като има нови и са по 4лв.комплекта за едната седалка.
Аз на А3-ката имах такъв луфт на шофьорската седалка и точно както е описал колегата на всеки по-голям завой завиваше и седалката.
Отидох в Порше БГ и си ги поръчах оригинални
Аз на А3-ката имах такъв луфт на шофьорската седалка и точно както е описал колегата на всеки по-голям завой завиваше и седалката.
Отидох в Порше БГ и си ги поръчах оригинални
-
dizelaki
- Автомобил:
- Двигател:
благодаря колеги след ашия коментар проверих и се оказа 4е ги има в боша и не са скупи ште пробжам мерси
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”