Dizel_fen написа:Сивата е добре,а може и на клокотница има даже и футболно игрище! Едни печени кренвирши ми се въртят из главата,има ли някой скара или на огъня директно да печеме кренвиршите
Дай да ги пекнем на колите

Dizel_fen написа:Сивата е добре,а може и на клокотница има даже и футболно игрище! Едни печени кренвирши ми се въртят из главата,има ли някой скара или на огъня директно да печеме кренвиршите
shopaza написа:Хайде и за мен вече има статия писана в интернер .А след реставрацията ме канят в някво предаване по телевизия PRO.BG http://haskovo.info/index.php?option=co ... 5&Itemid=2
madcap написа:Аз пък да ви кажа несериозници, си пих сам в името на клуба, иначе всеки напира за сбирки, а като дойде време да има, всеки намира извинение, ми поне казвайте по рано да можем да се организираме за друг ден, не че нещо, ма да се седя и да чакам, не че ми пречи де точно там ма . . . .
madcap написа:Аз пък да ви кажа несериозници, си пих сам в името на клуба, иначе всеки напира за сбирки, а като дойде време да има, всеки намира извинение, ми поне казвайте по рано да можем да се организираме за друг ден, не че нещо, ма да се седя и да чакам, не че ми пречи де точно там ма . . . .
Angel Stavrev написа:Ам то не ти струва много осилиа да ни чакаш след като живееш там..мога да ви кажа само "КРИЗА" и това е ако искате някаде другаде да се съберем за по кафе или сокче може бензиностанцика хем снимки може да се напраят вие си знаете...
madcap написа:Angel Stavrev написа:Ам то не ти струва много осилиа да ни чакаш след като живееш там..мога да ви кажа само "КРИЗА" и това е ако искате някаде другаде да се съберем за по кафе или сокче може бензиностанцика хем снимки може да се напраят вие си знаете...
Да, но щях да си свърша една друга работа, за това казвам че можеше да се каже че нема да се състой, не проблем мястото, щом искате на кафета нема грижа, само казвате каде и сме там, на мен ми е все едно, но това по приляга лятото на тревица да се излегнеш, дет се вика един малък Рожен за 2-3 часа
enigma79 написа:Ами то се виждаше по писанията,като несе качих,не сбърках,всеки си казва че няма да идваа за тревицата,хммм имам хубаво парно в колата,ако е такъв студ,не мърдам от колата
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 42 госта