Здравейте,несъм писъл отдавна, та да се похваля купих си РЕНО Повечето мои приятели ме обвиниха, че съм "обърнал резбата" , но разглеждайки за коли ми хареса и парите ме устроиха.Кажете си мнението? [url][url=http://www.molia-polzvaite-drug-host-za-snimki/v.php?p=u/1541/214215537191513707412558833287ke9YEie7H86wNtJTtZR.JPG][/url][/url]
има една екстра,която голфа нямаше -и ми трябваше откакто се ожених и станах татко - и това е МЯСТО - сега пътувам спокойно с количка,колело(детски де)и 2 сака - всичко в багажника ,единственото което не ме радва е разхода на бензин градско -12л, но 2 хубави няма - пък ще покараме и ще видим........
Честито, колега! Грижи се за него и той ще ти се отблагодари. И аз си бях харесал подобно изгодно Рено, но се отказах. Имат производствен дефект - отпред на капака пише ромб, а не VW.
прав си и аз като тръгнах за кола исках VW, ама нали всичко опира до пари, пък и гледах и поддръжката - та в това отношение реното ме спечели - пък както писах по горе ще покараме пък и ще видим................2седмици го карам вече и засега съм доволен-чувах се лично и със Саркози да споделим опит
Честито. Тоя двигател е вечен. А разхода даже е малък за кола с габарити на трафопост. Явно си попаднал на запазен екземпляр. Да си го караш с удоволствие и да сте живи и здрави само на хубави места да ходите със семейството ти.