Моля за помощ - централното на пасата ми не_иска да работи. Преди се чуваше да бръмчи, а сега и звук не издава и не работи. В сервиз ми искаха 280лв за ремонт без гаранция. Ако някой знае как да_го ремонтирам, моля да каже. Пасата е б3 1992година комби.
моля за помощ централното на пасата ми неиска да работи преди се чубаше да бранчи а сега и звук не издава и не работи а в сервиз ми искаха 280лв за ремонт без гаранция ако някой знае как дъго ремонтирам моля да каже пасата е б3 1992година комби
проблем с центРалното на Б3 92 г. комби
- vaikata_milen
- Автомобил:
- Двигател:
Re: проблем с центРалното на Б3 92 г. комби
колега виж първо бушоните мился че беше 22 ама не съм сигурен после виж самият компресор че много обичат да гълтат водица
ми той компресора беше целия подгизнал ама незнам от какво точно,а пак всички бушони са здрави

- Stenly
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ако е нагълтал здраво вода компресора не се рентира да го правиш. По добре втора ръка от някой пасат.
- I4o_naskov
- Автомобил:
- Двигател:
Колега виж откаде влиза водата там и отсрани проблема че да не се мокри и новата помпа след като я сложиш 

- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
I4o_naskov написа:Колега виж откаде влиза водата там и отсрани проблема че да не се мокри и новата помпа след като я сложиш
С две думи пиши му смъртният акт на тоя за 50-тина лв един 2-ра употреба и пак ше имаш централно. И както ти е казал колегата оправи си теча че да не удавиш и новият

значи ще го сменям но преди това трябва да разбера точно от къде тече че се пълни със вода и в страничните джобове на багажника

- vaikata_milen
- Автомобил:
- Двигател:
да колега напил ли се е убаво,тва е проблем на всички ама амко е доста няма начин ще трябва смяна,по форума е пълно с компресори и аз имам ама си го пазя за мойта колица че някой ден и моят ще глътне водица